Welke Kralenambachten Kunnen Worden Gemaakt Voor Valentijnsdag?

Inhoudsopgave:

Welke Kralenambachten Kunnen Worden Gemaakt Voor Valentijnsdag?
Welke Kralenambachten Kunnen Worden Gemaakt Voor Valentijnsdag?

Video: Welke Kralenambachten Kunnen Worden Gemaakt Voor Valentijnsdag?

Video: Welke Kralenambachten Kunnen Worden Gemaakt Voor Valentijnsdag?
Video: 5 Valentijn Mustgives uit Hoge Vucht! 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een kans om je gevoelens voor een andere persoon te uiten in een klein geschenk, een schattig ding dat je gemakkelijk met je eigen handen kunt maken van verschillende materialen, bijvoorbeeld van kralen.

Welke kralenambachten kunnen worden gemaakt voor Valentijnsdag?
Welke kralenambachten kunnen worden gemaakt voor Valentijnsdag?

Kralen hart

Het belangrijkste symbool van de vakantie van alle geliefden is het hart. Je kunt een grote verscheidenheid aan ambachten maken, in verschillende technieken en in verschillende maten. Het zal best leuk zijn om een zelfgemaakte hartvormige sleutelhanger met kralen aan je zielsverwant te geven, vooral omdat het veel gemakkelijker is dan het lijkt.

Neem vislijn en kralen. Veel ambachtslieden adviseren om niet alleen kralen voor dergelijke ambachten te gebruiken, maar ook andere soorten kralen die iets groter zijn dan kralen. Het is aan u. Het belangrijkste is om uniformiteit in de compositie te behouden. Als u besluit kralen te nemen, kunt u verschillende kleuren gebruiken, maar het mogen alleen kralen zijn, zonder andere soorten kralen. In het midden van het lijnsegment moet je drie kralen draaien, het ene uiteinde van de lijn door de extreme kraal aan de andere kant rijgen en alle drie samentrekken. Dan moet je aan het ene uiteinde nog twee bellen, en aan de andere kant - een kraal en dit uiteinde door de eerste kraal van de eerste vislijn rijgen. Herhaal deze manoeuvre nog twee keer, en dan moet je een bocht in het weefsel maken. Typ drie kralen tegelijk op één lijn en rijg de andere over de uiterste. Nu moet je de vorige bewegingen spiegelen. Maak drie "kruisen" en voltooi de rij met een "kruis" van drie kralen. Draai naar de binnenste rij met drie kralen op de buitenste lijn en pak de tweede op. Gebruik bij het maken van kruisen op de tweede rij de buitenste kralen, rijg er maar één. Draai en weef de derde rij op dezelfde manier. De ene helft van het hart is klaar. Doe er nog zo een. Gebruik dezelfde kruissteek om de helften van het hart te verbinden. Om volume toe te voegen, plaatst u iets grotere kralen of kralen erin. Klaar!

Een armband

Je kunt gemakkelijk een kralenarmband maken voor je helft. Het is niet nodig om complexe weeftechnieken te gebruiken - u kunt een prachtige decoratie maken zonder speciale vaardigheden in handwerken.

Neem kralen, vislijn of kralendraad, een naald, een speciale sluiting of karabijnhaak, kralenclips. Je hebt een lange rij nodig. Rijg alle kralen aan de vislijn, verdeel de kralendraad vervolgens in 9 of 12 gelijke delen (naar eigen inzicht) en zet vast met knopen aan beide kanten zodat de kralen niet uit elkaar vallen. Installeer de draden, u kunt de uiteinden voor het gemak vastzetten met tape. Verdeel alle draden in drie gelijke delen en weef een gewone vlecht. Je kunt andere interessante weefmethoden vinden, zoals een vierdelige Keltische vlecht, die er ook erg mooi uitziet. Er mogen geen openingen tussen de kralen zijn. De draden moeten constant worden uitgelijnd en vastgedraaid, zodat de vlecht dicht en uniform blijkt te zijn. Als het vlechten op is, zet u de draad aan beide zijden vast met klemmen en bevestigt u een slot. Dat is alles, u kunt geven.

Aanbevolen: