Hoe Te Reageren Op Felicitaties

Inhoudsopgave:

Hoe Te Reageren Op Felicitaties
Hoe Te Reageren Op Felicitaties

Video: Hoe Te Reageren Op Felicitaties

Video: Hoe Te Reageren Op Felicitaties
Video: 7 Tips voor een groot netwerk op LinkedIn #solliciteren #linkedin #netwerken 2024, April
Anonim

Vakantie. Hoeveel van hen waren er in uw leven, en hoeveel meer? Gefeliciteerd, je feliciteert je. Moet ik iets beantwoorden als reactie op felicitaties? Volgens de regels van goede manieren, en als je een welgemanierd persoon bent, moet je antwoorden. Feestdagen zijn anders en uw antwoord kan anders zijn. Het hangt ook af van wie feliciteert: goede vrienden, kennissen, familieleden, collega's, buren, of gewoon een persoon die op straat loopt. Felicitaties kunnen via verschillende bronnen komen: persoonlijk, per brief, sms, e-mail, telegram of per telefoon.

Hoe te reageren op felicitaties
Hoe te reageren op felicitaties

instructies:

Stap 1

Op nieuwjaarswensen kunt u bedanken en reageren met uw eigen felicitaties.

Stap 2

Voor verjaardagsgroeten in persoon of per telefoon - zeg gewoon bedankt of zeg bedankt. Het is absoluut noodzakelijk dat u reageert op een brief, e-mail of brief en antwoordt met woorden van dankbaarheid dat u niet vergeten bent en dat u zich een belangrijke gebeurtenis voor u herinnert, in elke vorm die voor u beschikbaar is.

Stap 3

Op de feestdag van 8 maart, als een vrouw je feliciteerde, moet je haar in ruil daarvoor bedanken en feliciteren. Als een man, bedankt. De ernst van emoties moet gebaseerd zijn op de mate van verbondenheid van deze man met jou.

Ga op 23 februari op dezelfde manier te werk. Feliciteer in ruil daarvoor de man en spreek de vrouw dankbaar uit.

Stap 4

Op nationale feestdagen kunt u antwoorden met 'Dank u, en hetzelfde voor u'.

Stap 5

Op de heilige feestdag van Pasen klinken speciale felicitaties en het antwoord daarop zou gepast moeten zijn. Felicitatie klinkt "Christus is verrezen", het antwoord moet "Truly Risen" zijn.

Aanbevolen: