Hoe Felicitaties Te Accepteren In

Inhoudsopgave:

Hoe Felicitaties Te Accepteren In
Hoe Felicitaties Te Accepteren In

Video: Hoe Felicitaties Te Accepteren In

Video: Hoe Felicitaties Te Accepteren In
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, Mei
Anonim

In het leven van elke persoon zijn er veel vakanties, het middelpunt van de aandacht waarop hij zelf wordt. Een verjaardag, een promotie op het werk, een bruiloft, de geboorte van een kind en vele andere gebeurtenissen zorgen ervoor dat u felicitaties en geschenken kunt ontvangen. En ook dit moet volgens alle etiquetteregels kunnen.

Hoe felicitaties te accepteren?
Hoe felicitaties te accepteren?

instructies:

Stap 1

Probeer bij het aannemen van geschenken van gasten geen voorkeur te geven aan de een of de ander, probeer je emoties te bedwingen, zelfs als een van de geschenken je verrukt of, integendeel, geschokt. Het zou passender zijn om de gasten op dezelfde beleefde toon te bedanken. Toon respect voor de persoon die voor het souvenir heeft gezorgd en niet met lege handen naar je toe is gekomen. Wees beleefd, ongeacht het feit dat je het derde identieke geschenk op rij aanneemt, of gewoon moe bent van het staan en je handen uitstrekken.

Stap 2

Als je een geschenk in je handen hebt gekregen, gooi het dan niet opzij. Als het persoonlijk wordt overhandigd, is het noodzakelijk om het voor iedereen in te zetten. Anders toon je gebrek aan respect voor de gast. Bedankt voor het geschenk, je ogen er vanaf houden, je moet naar de donor kijken, en niet naar het ding.

Om dergelijke situaties te voorkomen en tijd te besparen bij het overwegen van geschenken, regelt u een speciale tafel ergens in de hoek voor hen. U zult de schenker dus zeker niet beledigen met uw reactie en de gasten niet vervelen.

Stap 3

Vaak willen gasten op vakantie hun felicitaties uitspreken. Probeer hiervoor de juiste setting en sfeer te creëren. Laat andere gasten de spreker niet onderbreken, laat u zelf niet afleiden. Aan het einde, bedank voor de wens en glimlach naar de gast - hij is een beloning waard voor zijn woorden. Let op je gezichtsuitdrukkingen en gebaren tijdens de toespraak van de gast, de verveelde held van de gelegenheid kan de gast diep beledigen en daarmee de relatie met hem verpesten.

Stap 4

Onthoud dat geschenken zoals snoep, sterke drank en andere geschenken geschikter zijn om te serveren dan om van gasten weg te nemen. Dit is een goede vorm en mag niet worden weggegooid. Plaats de resulterende bloemen in vazen en breng ze naar de kamer met de gasten. U zult dus niet alleen de kamer decoreren, maar ook de gasten bedanken voor hun zorg.

Aanbevolen: