Hoe Zorg Je Voor Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Zorg Je Voor Een Kerstboom?
Hoe Zorg Je Voor Een Kerstboom?

Video: Hoe Zorg Je Voor Een Kerstboom?

Video: Hoe Zorg Je Voor Een Kerstboom?
Video: Green Your Day - Hoe zorg je het beste voor je kerstboom? 2024, Maart
Anonim

De kerstboom is een van de belangrijkste attributen van het nieuwe jaar en Kerstmis. Om het lang fris en groen te houden, moet je verschillende regels volgen bij het verzorgen van de nieuwjaarsboom.

Kerstboomverzorging
Kerstboomverzorging

Het is nodig

  • - waterdichte stof;
  • - zaag of ijzerzaag;
  • - een grote pot of emmer;
  • - geen grote stenen;
  • - water

instructies:

Stap 1

Koop een gezonde boom. Als u de verkeerde boom kiest, zal geen enkele zorg de boom helpen redden. Het is wenselijk dat de spar vers wordt gesneden. Om er zeker van te zijn dat de boom vers is, neem je een tak en ga je er met je hand over. De vuren naalden moeten stevig zijn en mogen niet van de boom vallen. Je kunt ook een andere methode proberen: probeer de kerstboom op te tillen en te laten zakken, waarbij je de grond licht raakt met de plaats van het blokhut. Als de naalden van de boom beginnen te vallen, hoeft u deze niet te nemen.

Stap 2

Om de boom langer te laten staan, moet je een plaats kiezen om hem te installeren. Probeer het uit de buurt van open vuur of verwarmingstoestellen te installeren. En zodat de boom niet opnieuw vastklampt, is het beter om hem in de hoek te zetten.

Stap 3

Maak iets als een rok voor de boom. Het beschermt je vloer tegen water. Daarnaast zullen de in het appartement aanwezige huisdieren geen water uit de stand kunnen drinken. De rok wordt onderdeel van de kerstboomversiering.

Stap 4

Zaag met een ijzerzaag 2 cm van de stam af. Maak de snede gelijkmatig; u hoeft de pen niet uit de basis te slijpen. Dit zal alleen maar onnodige problemen opleveren bij het installeren van de boom. Snijd nooit de schors van de spar. Het is daardoor dat de grootste hoeveelheid water wordt verbruikt.

Stap 5

Een kerstboom moet je zo snel mogelijk plaatsen. De maximale spar kan 8 uur zonder water. Nu in de uitverkoop kunt u speciale bevestigingsmiddelen vinden met een container waarin water wordt gegoten en een boom wordt geplaatst. Maar de meest gebruikelijke manier is om de spar in een emmer te doen en deze met stenen te bedekken en dan water in de emmer te gieten.

Stap 6

Om te begrijpen hoeveel water een boom nodig heeft, meet u de diameter van de stam. Voor elke 2,5 cm is 1 liter water nodig. Op de eerste dag zal de spar heel snel water verbruiken. Tot 4 liter per dag. Dagelijks water toevoegen. Droog niet uit. U kunt een gemalen aspirinetablet aan het water toevoegen.

Stap 7

Controleer de boom regelmatig op saplekken. Laat het de meubels niet raken. Anders zal het sap heel moeilijk te verwijderen zijn. Als er een sectie is gevonden op de boom waaruit het sap vrijkomt, moet u deze bedekken met tuinplamuur of verf, die op olie is gebaseerd.

Stap 8

Elke gekapte boom zal zijn naalden laten regenen. Maar met de juiste zorg zal de kerstboom veel minder afbrokkelen.

Aanbevolen: