Nieuwjaar 2015. Welke Outfit Te Kiezen

Nieuwjaar 2015. Welke Outfit Te Kiezen
Nieuwjaar 2015. Welke Outfit Te Kiezen

Video: Nieuwjaar 2015. Welke Outfit Te Kiezen

Video: Nieuwjaar 2015. Welke Outfit Te Kiezen
Video: Autumn by Charr! #1 herfst outfits ♥ 2024, April
Anonim

Wij allemaal, ongeacht geslacht, leeftijd en religie, geloven in het beste en dromen van het mooiste leven voor onszelf en onze dierbaren. Talismannen kunnen helpen bij de uitvoering van onze ideeën. De Geit wordt het symbool van het komende jaar. Ze zal onze talisman zijn. En zodat volgend jaar ons het beste brengt, zullen we proberen haar tevreden te stellen.

Kakoj narjad vybrat'
Kakoj narjad vybrat'

Volgens de Oosterse kalender is 2015 het jaar van het blauwe houten schaap of de geit. De voorkeurskleuren zijn groen en blauw. Ook zal de geit van tinten houden. Turkoois, hemelsblauw, paars, aqua, de keuze is ruim genoeg.

De kleur van de geit is wit en grijs. Daarom vallen deze kleuren ook in de smaak. Zachte pastelkleuren zoals de bovenstaande kleuren zijn ook geweldig als je de mascotte van het jaar wilt plezieren.

bord
bord

Wij geven de voorkeur aan natuurlijke stoffen. Synthetische stoffen zijn niet geschikt. Fluweel, suède, wol en kasjmier zijn de stoffen die goed van pas komen.

Voor mannen, als ze het symbool van het jaar willen matchen, kies dan de kleur van het pak uit de volgende opties. De geit houdt van bruine, grijze en donkerblauwe kleuren. Je kunt zonder pak. Iemand zal zich meer op zijn gemak voelen in een gebreide wollen trui en jeans of broek. Dit zou een volkomen redelijke keuze zijn.

Gebreide items zijn niet alleen geschikt voor mannen. Ze zullen ook het imago van de dames kunnen aanvullen. Een mooie sjaal of cape, mooi gebreid van wol, zal relevant zijn bij het ontmoeten van het jaar van de geit.

zal '
zal '

Wat het kapsel betreft, is het goed om voor krullen te kiezen. Elke vorm en grootte, het lam zal ze lekker vinden! Als je haarspelden of haaraccessoires gaat gebruiken, gebruik dan hout. Losse krullen en vlechten zien er ook harmonieus uit.

Als we het hebben over make-up en manicure, geven we de voorkeur aan ingetogen opties, met een voorkeur voor natuurlijkheid.

Om je look compleet te maken, als je outfit dit vereist, kun je houten sieraden ophalen. Kralen, armbanden, hangers en broches, wat bij je past.

ukrashenija
ukrashenija

Van de stenen zullen smaragden, aquamarijnen en topaas geschikt zijn. Blauw en groen zijn de favoriete kleuren van het symbool van het jaar!

Aanbevolen: