Hoe Te Reageren Op Een Vrolijke Kerstgroet

Inhoudsopgave:

Hoe Te Reageren Op Een Vrolijke Kerstgroet
Hoe Te Reageren Op Een Vrolijke Kerstgroet

Video: Hoe Te Reageren Op Een Vrolijke Kerstgroet

Video: Hoe Te Reageren Op Een Vrolijke Kerstgroet
Video: Kerstgroet in het Nederlands 2024, April
Anonim

Elkaar feliciteren Vrolijk kerstfeest, mensen tonen aandacht, een goede houding ten opzichte van een persoon, streven ernaar hem veel zegeningen te wensen en positieve emoties te geven. Maar er is niet altijd tijd om wederzijdse presentaties vooraf voor te bereiden. Om onaangename situaties te voorkomen, is het beter om meerdere expresmethodes op voorraad te hebben om correct te kunnen reageren op de Merry Christmas-groeten.

Hoe te reageren op een vrolijke kerstgroet
Hoe te reageren op een vrolijke kerstgroet

Het is nodig

  • - Kerstkaarten;
  • - chocolaatjes, peperkoek, gebak;
  • - mand;
  • - een fles wijn;
  • - kleine cadeautjes (themamagneten, boekenleggers, papierhouders, enz.).

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u reageert op de wenskaart die per e-mail of op het sociale netwerk is binnengekomen. Dit is natuurlijk de makkelijkste manier om te feliciteren, maar de afzender steekt er ook een stukje van zichzelf in. Stuur de persoon ook een mooie foto, een paar poëtische of prozaïsche regels met goede wensen.

Stap 2

Maak van tevoren verschillende ansichtkaarten van verschillende formaten klaar. Koop ze aan de vooravond van de vakantie of een paar maanden ervoor. Als je niet welsprekend bent, kies dan die met een grote hoeveelheid typografische tekst. Vul de lege plekken in met prachtige stickers, tekeningen, patronen en zet je naam erop. Laat dergelijke kaarten altijd in uw huis liggen, zodat u kunt reageren op een plotselinge felicitatie.

Stap 3

Kerstmis is een huiselijke, gezellige vakantie, dus handgemaakte dingen worden zeer gewaardeerd. Reageer op felicitaties met een zelfgemaakte taart of koekje. Plaats het mooi in een rieten mand, bedek het met een klein geweven servet in vakantiekleuren (bijvoorbeeld rood, wit, goud). Dergelijke geschenken zullen in ruil daarvoor in elk huis welkom zijn. Bevestig een klein label aan het mandje: "Bedankt voor uw felicitaties …".

Stap 4

Je kunt ook zelf een ansichtkaart maken. Koop hiervoor papier, gekleurd karton, speciale stickers, stiften, garens, verschillende kralen, confetti en extra accessoires. Zoek op internet naar voorbeelden van zelfgemaakte ansichtkaarten. Kies degene die je het leukst vindt, bereid de nodige elementen voor. Wanneer u een ansichtkaart maakt, vertrouw dan niet alleen op het geselecteerde voorbeeld, maar ga er gerust van weg en vertrouw op uw verbeeldingskracht.

Stap 5

Schik een fles wijn in een speciaal cadeauzakje. Gebruik pailletten, stof, linten om originele verpakkingen te maken. Zoek natuurlijk eerst uit welke variëteit de persoon het liefste heeft.

Stap 6

De tekst is belangrijk in het antwoord op de kerstgroeten. Je kunt het mondeling uitspreken, met een kleine snuisterij, schriftelijk, als je een ansichtkaart geeft. Het is niet nodig om aan te geven dat uw cadeau een reactie is op iemands gift. Ik wens je gewoon een goed humeur, geluk, familiewarmte op deze heldere vakantie. De ontvanger zal je oprechtheid zeker waarderen.

Aanbevolen: