Hoe Gasten Te Bedienen?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Bedienen?
Hoe Gasten Te Bedienen?

Video: Hoe Gasten Te Bedienen?

Video: Hoe Gasten Te Bedienen?
Video: Horeca training | Drank serveren als een Master 2024, April
Anonim

Het is fijn om je een graag geziene gast te voelen. Hoeveel is hiervoor nodig? Vluchtig, maar zo'n warme blik van de moeder; anekdote verteld door je broer aan jou; “Ik heb je al honderd jaar niet gezien, laten we gaan, een sigaretje roken, vertel me hoe het met je gaat” van de kant van een vriend; "Doe jezelf een ander stuk en probeer dit zeker" van de gastvrouw van het huis. Alle gasten bedienen op een manier waardoor iedereen zich belangrijk voelt, is een kunst die het waard is om te leren, omdat het de sleutel is tot een goede en langdurige relatie met mensen om wie je geeft.

Hoe gasten te bedienen?
Hoe gasten te bedienen?

instructies:

Stap 1

Het is belangrijk om gevestigde tradities te respecteren. Een Russisch spreekwoord zegt: "Daar komen ze niet voor op bezoek, dat er thuis niets te eten is." Sterker nog, mensen bezoeken elkaar niet om te eten of te drinken, maar vooral voor een prettige communicatie. Maar toch is het gebruikelijk dat we de gast eten geven. Dit zijn onze tradities en mogen niet worden opgegeven.

Stap 2

Het is noodzakelijk om van tevoren voor de versnaperingen te zorgen, zodat de gastvrouw van het huis de nodige aandacht aan de gasten besteedt en niet al haar tijd in de keuken doorbrengt met het bereiden van het volgende gerecht.

Stap 3

Het is belangrijk om geen enkele uitgenodigde gast te vergeten. Zorg er bij het dekken van de tafel voor dat het aantal items overeenkomt met het aantal gasten. Het zal lelijk zijn als je midden in een evenement rent om een vork of lepel te zoeken voor een late gast.

Stap 4

Het is noodzakelijk om een comfortabele sfeer en omstandigheden voor gasten te creëren. De tafel moet zo worden gedekt dat de gast gemakkelijk naar de traktatie kan reiken, gebruik hiervoor het gebied van de tafel verstandig. Zet de borden niet te dicht bij elkaar, want uw gasten kunnen vies worden als ze de traktatie nemen.

Stap 5

Wanneer gasten naar het huis beginnen te komen, moeten de gastheren al hun zaken opzij zetten en zich volledig aan de gasten wijden.

Stap 6

Als de gastvrouw van het huis om de een of andere reden wordt gedwongen om in de keuken te blijven terwijl alle gasten al zijn verzameld, moeten andere familieleden in de buurt van de gasten zijn, ze aan elkaar voorstellen, als ze niet bekend zijn, ze vermaken met gesprekken, een aperitief aanbieden.

Stap 7

Om de gasten bezig te houden, kunt u vooraf verschillende vormen van vermaak voor hen bedenken. Als de eigenaren niet zeker zijn van hun capaciteiten, kunt u een toastmaster uitnodigen of een persoon die de samenleving beter kan bezetten.

Stap 8

Om de vakantie tot een succes te maken, moeten de gastheren goedaardig en gastvrij zijn, je moet je gasten niet je opwinding en angst tonen. Dit verwart de gasten, ze beginnen zich ongemakkelijk te voelen.

Stap 9

Je moet ook oppassen dat je de aandacht voor de gasten niet overdrijft. Een paar mooie woorden en complimenten voor iedereen is voldoende.

Aanbevolen: