Hoe Verras Je Gasten Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Verras Je Gasten Op Je Verjaardag
Hoe Verras Je Gasten Op Je Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Gasten Op Je Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Gasten Op Je Verjaardag
Video: 31 ONGELOOFLIJK GAVE DIY GESCHENKIDEEËN OM ONDER DE 5 MINUTEN TE MAKEN 2024, April
Anonim

Verjaardag is de enige feestdag waar zowel kinderen als volwassenen blij mee zijn. Veel mensen geven er de voorkeur aan om vakanties bij deze gelegenheid thuis te regelen, wat betekent dat alle verantwoordelijkheid voor de stemming van de vakantie bij de jarige valt.

Hoe verras je gasten op je verjaardag
Hoe verras je gasten op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Feestdagen zijn al lang niet nieuw voor ons. Elk jaar gaan we naar tientallen feestdagen, en de meeste daarvan laten geen speciale stempel op ons geheugen achter. Dit gebeurt omdat de jarige zijn rol vaak niet helemaal begrijpt. Naast het ontvangen van cadeautjes en felicitaties speelt hij de rol van presentator, en dit betekent dat de vakantie moet verlopen volgens een uitgewerkt plan, tot in de puntjes doorgerekend.

Stap 2

Situatie. Een gedekte tafel, een bank en een paar stoelen zijn bepaald geen feestelijk interieur. Dit betekent niet dat je enorme bedragen moet uitgeven aan het kopen van nieuwe meubels in felle kleuren. Laat je fantasie zien! Slingers, ballonnen, foto's van je vorige feestjes, grappige foto's uit het leven van gasten - dit alles zal de kamer nieuw leven inblazen en de sfeer voor de avond bepalen.

Stap 3

Traktaties. Tot nu toe hebben we de Sovjet-traditie van koken gevolgd tot het verlies van de hartslag vanaf de vroege ochtend, een enorme tafel voor de hele kamer, die nauwelijks het gewicht van de gerechten draagt. Het is tijd om iets te veranderen. Laat meer tijd voor jezelf over, want het is veel prettiger om gasten in een goed humeur en mooie kleding te ontmoeten dan in een schort en in het zweet.

De buffettafel zal je redden. Zet een kleine tafel in de hoek van de kamer. De verscheidenheid aan gerechten hangt af van uw verbeeldingskracht. Canapeetjes, eenvoudige salades, snacks. De Japanse keuken past ook perfect op een buffettafel. Plaats kleine borden en vorken op de rand van de tafel (u kunt wegwerpborden gebruiken - een geweldige optie voor snelle reiniging na de vakantie).

Stap 4

Installeer een nog kleinere bartafel naast de hoofdtafel. Champagne in ijsemmers, flessen wijn en karaffen cognac - zet je favoriete alcoholische dranken er mooi naast - glazen, glazen en wijnglazen. Deze gerechten mogen alleen van glas zijn, wegwerpbekers op het verjaardagsfeestje zijn in slechte staat.

En vergeet de taart niet! Dit belangrijkste kenmerk van een verjaardag is een must. Nogmaals, je kunt tradities veranderen zonder ze te breken. Een halve watermeloen met kaarsen, een stapel taarten erbij - bedenk een traktatie die alle gasten zal aanspreken en zet er prachtige kaarsen in. Succes verzekerd.

Stap 5

Amusement. Naast eten en drinken willen de gasten entertainment. Je hebt geluk als er een paar mensen in het bedrijf zijn die klaar zijn om de taken van facilitators op zich te nemen en de hele avond een goed humeur zullen behouden. Maar we moeten klaar zijn voor een andere ontwikkeling van evenementen.

De gasten, warm van de alcoholische dranken, zullen meer dan positief reageren op allerlei wedstrijden en spelletjes. In een fles stappen met een pen aan je broek gebonden, een personage raden dat op je eigen voorhoofd is geschreven, een gedicht schrijven over een jarige - eenvoudig en ongecompliceerd entertainment zal geen van de gasten opzij laten.

Aanbevolen: