Hoe Verras Je Een Geliefde Op Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Verras Je Een Geliefde Op Zijn Verjaardag
Hoe Verras Je Een Geliefde Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Een Geliefde Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Een Geliefde Op Zijn Verjaardag
Video: SEM VIERT ZIJN VERJAARDAG HELEMAAL ALLEEN - De Bakkertjes 😢#365 2024, April
Anonim

Veel vrouwen stellen zichzelf elk jaar dezelfde vraag: welk cadeau kun je maken voor je geliefde op zijn verjaardag? En ze vergissen zich vaak - in de maat van het shirt of de gekochte aansteker niet naar zijn smaak. Maar alles is eenvoudig: om de mooiste vrouw op aarde te zijn voor je geliefde, moet je op zijn minst een beetje romantiek en fantasie hebben. Dit zal genoeg zijn om een man te verrassen. Als je geliefde bijvoorbeeld dol is op alles wat met Afrika te maken heeft, kun je een cadeau in Afrikaanse stijl bedenken.

Hoe verras je een geliefde op zijn verjaardag
Hoe verras je een geliefde op zijn verjaardag

Het is nodig

Afrikaanse outfits, veel ballonnen, felicitatieposters, bananen, kipfilets, tandenstokers

instructies:

Stap 1

Eerst moet je je logica en verbeeldingskracht tonen. Versier je kamer in een donkere continentaal stijl. Als je geliefde slaapt, versier het appartement dan met weelderige palmbomen met ballonnen.

Stap 2

Als je geluk hebt, kun je outfits in Afrikaanse stijl op de markt kopen, het zal gewoon geweldig zijn.

Stap 3

Hang posters aan de muren met felicitaties, alleen moet je alles in Afrikaanse stijl doen. Het ziet er misschien nogal ongewoon uit. Bijvoorbeeld als felicitatie van de leider van de Afrikaanse stam Umba-Yumba.

Stap 4

Je geliefde zal een echt Afrikaans diner zeker niet weigeren. Dit is eenvoudig en gemakkelijk te doen, je hoeft niet naar Afrika te gaan voor exotisch fruit of een zebra te doden. Probeer je fantasie weer te gebruiken. Je hebt kipfilet nodig, die moet worden gekookt en in de vorm van een krokodil moet worden gesneden; tanden kunnen worden gemaakt van tandenstokers. De Bedouin Dream Salad kan met verschillende ingrediënten naar eigen smaak worden gemaakt. Rooster de bananen als toetje. Dit is een klassiek Afrikaans recept.

Stap 5

Voeg meer humor toe aan uw groeten. Je kunt bij elk gerecht je eigen grappige commentaar toevoegen (bij voorkeur in versvorm). Houd er rekening mee dat goede humor geen satire mag worden, en nog meer - sarcasme.

Aanbevolen: