Zo Verras Je Je Man Op Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Verras Je Je Man Op Zijn Verjaardag
Zo Verras Je Je Man Op Zijn Verjaardag

Video: Zo Verras Je Je Man Op Zijn Verjaardag

Video: Zo Verras Je Je Man Op Zijn Verjaardag
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, April
Anonim

Verjaardag, ongeacht de leeftijd, is altijd een speciale feestdag. Op deze dag wil ik mijn geliefde echtgenoot een plezier doen, hem een aangename verrassing maken. Daarom is het de moeite waard om de verbeelding de vrije loop te laten en hem te verrassen met een interessante onverwachte felicitatie of geschenk.

Zo verras je je man op zijn verjaardag
Zo verras je je man op zijn verjaardag

Het is nodig

  • - contant geld,
  • - computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Bepaal van tevoren hoe je je soulmate een gelukkige verjaardag wilt wensen. Kies een cadeau en begin met de voorbereidingen voor het feest. Koop posters met felicitaties om de kamer te versieren of, als tijd en geld het toelaten, maak ze op bestelling. Neem bijvoorbeeld grappige, grappige foto's van je man als basis en schrijf onder elk een originele wens.

Stap 2

Nodig je partner uit voor een romantische date. Je hoeft niet naar een café of restaurant, je kunt picknicken buiten de stad of het volgende weekend doorbrengen in een recreatiecentrum. Zorg voor alle kleine dingen, probeer ervoor te zorgen dat je man geen eigen plannen heeft voor deze dag, voeg huisdieren toe en zoek iemand die bij de kinderen kan zitten tijdens je afwezigheid.

Stap 3

Maak een ongebruikelijk gevormde cake voor je man, bijvoorbeeld in de vorm van een vrouwenborst of priesters. Zoek hiervoor recepten met foto's van het eindproduct op culinaire sites en plaats een bestelling in een banketbakkerij of bak zelf. En zet 's ochtends een cake op tafel - een verrassing. Vergeet niet het gezicht van je geliefde te fotograferen als hij dit wonder ziet.

Stap 4

Doe een lapdance voor je geliefde. Bedenk daarom vooraf je podiumbeeld en oefen voor de spiegel. Je bent helemaal niet verplicht om een professionele striptease uit te voeren, het feit van de dans is belangrijk. Vergeet alle frames en verschijnt op een nieuwe manier voor je man. Aangename herinneringen aan zo'n verrassing in het geheugen van de echtgenoot zullen lang blijven.

Stap 5

Koop vooraf Chinese luchtlantaarns en schrijf er uw wensen of bekentenissen op. En 's avonds, samen met je man, lanceer ze de lucht in en kijk hoe ze veranderen in kleine gouden sterren.

Aanbevolen: