Hoe Verras Je Een Vriend Op Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Verras Je Een Vriend Op Zijn Verjaardag
Hoe Verras Je Een Vriend Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Een Vriend Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Een Vriend Op Zijn Verjaardag
Video: SEM VIERT ZIJN VERJAARDAG HELEMAAL ALLEEN - De Bakkertjes 😢#365 2024, Mei
Anonim

Als het bij je opkwam om je vriend op zijn verjaardag te verrassen, kies dan een cadeau voor hem of regel een verrassing die echt vreugde zal brengen. Kom niet af met routinezinnen en het bezorgen van parfum, een föhn of de volgende vaat. Het is niet nodig om veel geld uit te geven aan een cadeau, want de waarde van een geschenk hangt helemaal niet af van de waarde ervan. Het is voldoende om verlangen, verbeeldingskracht en een beetje vrije tijd te hebben.

Hoe verras je een vriend op zijn verjaardag
Hoe verras je een vriend op zijn verjaardag

instructies:

Stap 1

Neem een felicitatievideo op. Er kan een korte film worden gemaakt en gepresenteerd. Om dit te doen, moet je interessante foto's (kinderen, met vrienden, met familie, met huisdieren, in het algemeen, heel anders) en video's (feestdagen, verjaardagen en andere gedenkwaardige of grappige gebeurtenissen) verzamelen en bewerken. Het is vooral leuk om zo'n video te bekijken als er vrienden op het verjaardagsfeestje aanwezig zijn. Vind leuke en mooie muziek die bij de video past. U kunt ook vooraf opgenomen begroetingen van familieleden en vrienden invoegen. Zo wens je je vriend niet alleen een gelukkige verjaardag en amuseer je de gasten, maar laat je ook een briefje achter als souvenir.

Stap 2

Maak een ongewone en leuke begroeting op papier. Werk samen met vrienden en gebruik al je artistieke vaardigheden en verbeeldingskracht om een cadeau voor te bereiden. Felicitaties kunnen worden uitgereikt in de vorm van een diploma, certificaat, grote ansichtkaart, rol, schelpboek of poster. Plak foto's, schrijf gedichten, voeg tekenfilms of tekenfilms toe. U kunt ruimte laten voor de wensen van die familieleden en vrienden die niet hebben deelgenomen aan het maken van de presentatie.

Stap 3

Verras je vriend(in) met het cadeau dat je echt nodig hebt. Ieder mens heeft immers een expliciete of geheime hobby. Meestal is het niet zo nodig om er geld uit het gezinsbudget aan uit te geven. Denk aan deze hobby als je een cadeau kiest. Als je vriend een fervent bibliofiel is, geef hem dan het boek waar hij al heel lang naar staart, maar niet durfde te kopen. Een visser zal blij zijn met een goede spinhengel als cadeau, een reiziger - alle kampeeruitrusting, een extreme - een parachutesprong of een vlucht in een windtunnel. Kortom, ieder het zijne - waar hij hartstochtelijk van droomt.

Stap 4

Prank je vriend. Cadeau-tekeningen zijn tegenwoordig erg populair. Als je de persoon die wordt gespeeld al lang kent, volstaat het om simpelweg een situatie te simuleren waarin hij nooit een vuile truc zal vermoeden. Vraag vrienden, kennissen en zelfs familieleden om mee te spelen (te helpen). U kunt het hele proces vastleggen op een videocamera. En dan zal deze felicitatie nog vele jaren duren. Als je denkt dat je het niet alleen aankunt, neem dan contact op met het bureau voor het organiseren van vakanties, zij zullen je daar zeker helpen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat er een zoetwarenservice op maat bestaat. Je kunt het gebruiken en de jarige het lekkerste cadeau geven - een taart met zijn foto of de naam van je favoriete team. Er zijn veel opties. Om dit te doen, moet u het geselecteerde bedrijf bellen (schrijven per e-mail), uw wens formuleren, de samenstelling van het product bespreken, het gewicht, het adres en de datum van uitvoering van de bestelling doorgeven en de coördinaten achterlaten voor communicatie. Op de afgesproken dag hoeft u alleen te betalen (indien er geen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden) en de bestelling af te halen.

Stap 6

U kunt het donatieproces zelf ook diversifiëren. Geef de jarige een cadeau in de vorm van een held uit een sprookje, tekenfilm of film. Speel de presentatiescène na. Schakel vrienden en familie in. Je vriend zal het zeker waarderen en aangenaam verrast zijn.

Aanbevolen: