Hoe Verras Je Mensen Op Hun Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Verras Je Mensen Op Hun Verjaardag
Hoe Verras Je Mensen Op Hun Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Mensen Op Hun Verjaardag

Video: Hoe Verras Je Mensen Op Hun Verjaardag
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Het is niet waar dat gasten op een verjaardag de held van de gelegenheid moeten verrassen, maar dat zou hij niet moeten doen. De vakantie moet de gasten immers plezier brengen, en de jarige mag er ook zelf creatief mee bezig zijn.

Hoe verras je mensen op hun verjaardag
Hoe verras je mensen op hun verjaardag

instructies:

Stap 1

Probeer een alcoholvrij verjaardagsfeestje in de stijl van midden jaren tachtig. Hang een portret van Gorbatsjov aan de muur, breng de tv en andere dingen uit die tijd naar de ruimte waar het evenement wordt gehouden. Het gezegde “als het op het feest op de taart aankwam, dan is het niet gelukt” is hier niet van toepassing: direct beginnen met thee en cake! Toegegeven, deze manier van ongewone viering zal misschien niet alle gasten bevallen.

Stap 2

Als het weer op je verjaardag warm bleek te zijn, regel dan een plechtig evenement niet thuis, in een café of op het werk, maar in de natuur. Kies hiervoor de bosrand in een veilige omgeving, niet ver van het perron, onthoud je volledig van het maken van vuurtjes, laat staan het afsteken van vuurwerk. Maar de gitaar op zo'n evenement is meer dan gepast.

Stap 3

Denk aan de nu half vergeten traditie van het houden van maskerades. Bovendien maken de verworvenheden van de moderne technologie het mogelijk om voorheen ongeziene ideeën te belichamen in maskeradekostuums. Dat er alleen maskers zijn of bijvoorbeeld mouwen versierd met leds.

Stap 4

Als je wilt, kies dan een zeer ongebruikelijke plek voor je verjaardag. Het belangrijkste is om er veilig in te zijn, en het personeel vond het niet erg. Vooral vandaag worden kinderverjaardagen op deze manier gevierd. Door op de link aan het einde van het artikel te klikken, kunt u verschillende voorbeelden zien van plaatsen die geschikt zijn voor dergelijke evenementen.

Stap 5

Ongeacht waar en in welke vorm je de vakantie gaat vieren, vergeet leuke spelletjes niet, zelfs als je een serieuze volwassene bent. Het kunnen estafettewedstrijden, armworstelwedstrijden, talloze games met fans zijn.

Stap 6

"Nodig" mensen uit voor je verjaardagsfeestje die niet fysiek aanwezig kunnen zijn omdat ze zich in een andere stad of zelfs een land bevinden. Gebruik hiervoor videocommunicatiesystemen, bijvoorbeeld Skype. Regel voor dergelijke virtuele "gasten" een live-uitzending van het evenement met de mogelijkheid om met de deelnemers te praten, toast te maken. Vergeet de video-opname van het evenement niet.

Aanbevolen: