Hoe Organiseer Je Een Wedstrijd?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Wedstrijd?
Hoe Organiseer Je Een Wedstrijd?

Video: Hoe Organiseer Je Een Wedstrijd?

Video: Hoe Organiseer Je Een Wedstrijd?
Video: Tutorial WSNL - Hoe organiseer ik een kwalificatiewedstrijd? 2024, April
Anonim

Games en wedstrijden zijn nodig om elk evenement leuk te maken, of het nu een bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest is. Maar het is niet genoeg om het nodige plezier te vinden, je moet ook een wedstrijd helder, interessant, opruiend kunnen organiseren.

Hoe organiseer je een wedstrijd?
Hoe organiseer je een wedstrijd?

instructies:

Stap 1

Beslis over de keuze van de concurrentie. Voor jongeren, mensen van de leeftijd, kinderen. Een voorbeeld van een universele competitie is Confusion. Deze interessante wedstrijd is geschikt voor zowel kinderevenementen als bedrijfsevenementen.

Stap 2

Leg de regels uit. Het is noodzakelijk om een ketting te maken, een impuls te lanceren en deze terug te brengen naar de startspeler. Er zijn voldoende mensen nodig om een wedstrijd te organiseren. Hoe meer deelnemers er aan deze wedstrijd zullen zijn, hoe interessanter het zal zijn.

Stap 3

Kies een persoon om de ketting aan het einde van het spel te ontrafelen. Laat hem observeren, de opties berekenen voor het ontrafelen van de ketting.

Stap 4

Plaats de rest van de mensen in de kring zodat ze hun armen naar voren uitstrekken en de armen van de andere deelnemers vastpakken. Je kunt gewoon vragen om de handen ineen te slaan in een kring. In dit geval zal het spel een beetje eenvoudiger zijn. Als je met kinderen speelt, begin dan met deze optie.

Stap 5

Zorg ervoor dat elke hand wordt geklemd met de handen van verschillende mensen, anders zal de ketting snel sluiten en zal de concurrentie niet werken.

Stap 6

Stuur een impuls, dat wil zeggen, schud de eerste speler de hand. Hij moet degene die met hem verbonden is de hand schudden, deze impuls wordt verder doorgegeven. Aan het einde moet de impuls weer terugkeren naar de startspeler.

Stap 7

Maak de taak moeilijker. "Wikkel" de ketting op zo'n manier dat je armen in elkaar verstrengeld zijn, op een interessante manier gewikkeld, onder je voeten geschoven, verweven tot een hechte omhelzing.

Stap 8

Start de impuls opnieuw. Observeer de grimassen van de deelnemers en becommentarieer hun acties met humor, bied aan om in deze positie een dans te dansen.

Stap 9

Vraag de geselecteerde speler om de ketting te ontrafelen. Als hij faalt, vraag de spelers om zichzelf te ontrafelen. In dit geval wint de speler die de deelnemers vakkundig heeft begeleid de wedstrijd.

Stap 10

Vat de resultaten van de wedstrijd samen, beloon de winnaar (winnaars).

Aanbevolen: