Welke Wedstrijd Te Houden Op Een Bedrijfsfeest?

Inhoudsopgave:

Welke Wedstrijd Te Houden Op Een Bedrijfsfeest?
Welke Wedstrijd Te Houden Op Een Bedrijfsfeest?

Video: Welke Wedstrijd Te Houden Op Een Bedrijfsfeest?

Video: Welke Wedstrijd Te Houden Op Een Bedrijfsfeest?
Video: ‘Ik ben er helemaal van slag van’ – Blind Kiss | SLAM! 2024, April
Anonim

Op een bedrijfsfeest maakt een saaie werksfeer in de regel plaats voor algemeen plezier. Dit wordt niet alleen gefaciliteerd door een informele sfeer, feest, alcohol, maar ook door wedstrijden. Zij dienen in het avondprogramma te worden opgenomen om het maximale uit het bedrijfsfeest te kunnen halen.

Welke wedstrijd te houden op een bedrijfsfeest?
Welke wedstrijd te houden op een bedrijfsfeest?

instructies:

Stap 1

Voor een bedrijfsavond is een wedstrijd met de eigenlijke naam "Profitable Business" geschikt. U hebt bankbiljetten van elke denominatie nodig, afgedrukt op een kleurenprinter. Er wordt ook een voldoende lang touw voorbereid. Verder moet je met behulp van wasknijpers het eerder voorbereide "geld" eraan bevestigen. Het is noodzakelijk om twee deelnemers uit collega's te selecteren voor deze wedstrijd en ze te blinddoeken. Op bevel van de leider moeten de deelnemers de rekeningen zo snel mogelijk ophalen. Nadat al het geld is verzameld, moet u de "vangst" van elke deelnemer berekenen. Natuurlijk is de winnaar degene die het meeste geld heeft verzameld.

Stap 2

De wedstrijd genaamd "Spicy Situations" is perfect voor een grappig bedrijfsfeest. Deelnemers aan het spel moeten naar de presentator luisteren voor bepaalde pikante en volledig onvoorziene situaties die zich in het menselijk leven kunnen voordoen. Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat de baas tijdens werkuren een slapende werknemer wakker maakt. Deelnemers moeten een grappige en geloofwaardige manier bedenken om uit de voorgestelde situatie te komen. De winnaar zal degene zijn wiens vindingrijkheid het grootste plezier bij het publiek heeft veroorzaakt.

Stap 3

De wedstrijd, die zelfs de meest serieuze werknemers zal amuseren, heet "Pig in a Poke". Zijn bezit doet enigszins denken aan een veiling - er wordt niet alleen een waardevol lot uitgespeeld, maar ook komische verrassingen. Alle cadeaus zijn dus verpakt in een heldere verpakking. Eigenlijk weet alleen de presentator wat erin zit. De veilingmeester moet elk kavel op een zeer pretentieuze manier presenteren en het doel ervan in zijn geheel beschrijven. Uiteraard gebeurt dit met humor. De gastheer wisselt verrassingen en grappige cadeaus af met waardevolle prijzen. Deze leuke wedstrijd wordt met echt geld gespeeld. De veilingmeester moet beginnen tegen de laagst mogelijke kosten. Uiteraard gaat het lot naar de speler die het meeste geld wilde bieden. De eigenaar van de prijs moet deze openvouwen en aan iedereen presenteren. En met het ingezamelde geld kun je een klein theekransje organiseren met cake en fruit.

Stap 4

Een wedstrijd genaamd "We are a team" is perfect voor een bedrijfsfeest. Hij is origineel en best grappig. Speciaal voor deze wedstrijd moet je twee plastic literflessen klaarmaken. Ze moeten worden gevuld met een drankje. Je hebt ook rubberen schone handschoenen nodig, in de vingers waarvan je kleine gaatjes moet maken. Vervolgens moeten deze handschoenen met een elastische band aan de hals van de flessen worden vastgemaakt. Er worden twee teams tegelijk opgeroepen, die bestaan uit vijf medewerkers en een leider. Deze competitie kan worden gehouden tussen verschillende afdelingen om te achterhalen in welke van de bedrijven de beste indicatoren van teamgeest aanwezig zijn. Wanneer de fles wordt overhandigd aan de manager, moet hij deze zo stevig mogelijk in zijn handen houden. De presentatoren van de wedstrijd krijgen een speciaal signaal, de fles wordt ondersteboven gekeerd. Deelnemers aan de wedstrijd moeten de hele drank in de container door de vingers van hun handschoenen opdrinken. De winnaar is natuurlijk het team dat de taak sneller voltooit.

Aanbevolen: