Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksverjaardag?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksverjaardag?
Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksverjaardag?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksverjaardag?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksverjaardag?
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, April
Anonim

Jubileum - Jubileum meestal geassocieerd met ronde datums. Gasten willen origineel zijn en een felicitatie bedenken die een speciale houding ten opzichte van de helden van de dag benadrukt.

Hoe feliciteer je met een huwelijksverjaardag?
Hoe feliciteer je met een huwelijksverjaardag?

instructies:

Stap 1

Ontdek welke belangrijke gebeurtenissen zich sinds de laatste verjaardag hebben voorgedaan in het leven van dierbare mensen. Markeer deze gebeurtenissen op uw wenskaart, zodat u niet in algemene termen schrijft. De laatste keer dat een huwelijksverjaardag werd gevierd, was bijvoorbeeld vijf jaar geleden, en in die tijd werd er een kleinzoon geboren. Wens uw kleindochter voor de volgende vakantie - dit zal een glimlach veroorzaken en het goede nieuws van de afgelopen jaren benadrukken.

Stap 2

Maak een melodische advertentie voor het presenteren van het geschenk. Dit is de naam van het expressief lezen van poëzie of proza met muzikale begeleiding. Als het geschenk door meerdere personen wordt aangeboden, kan iedereen deelnemen aan de voordracht. Begin met het schrijven van een script en wijs vervolgens rollen toe aan de deelnemers. Niet iedereen weet hoe hij mooi moet declameren of zich vrij moet gedragen als hij in het openbaar spreekt. Vertrouw daarom bij het schrijven van een script lange spraakgedeelten toe aan iemand en geef slechts één regel tekst aan iemand. Het script kan prachtige gedichten over het gezinsleven bevatten, bijbehorende fragmenten uit literaire werken, humoristische scènes. De recitatie mag niet te lang zijn - optimaal 5-10 minuten, maar het hangt allemaal af van de samenstelling en het aantal gasten - niet iedereen kan zulke aantallen hebben. Er kunnen meerdere voordrachten worden voorbereid.

Stap 3

Vind de juiste muziek voor uw tekstscript. Als er niemand is om af te spelen, kunt u bandopnames gebruiken. Muziek zal de aard van felicitaties benadrukken, droevige of vrolijke tinten toevoegen. De hele recitatie kan worden voorgedragen met één muziekstuk. Het komt goed uit als je de muziek niet helemaal aan het begin aanzet, maar op een bepaalde regel van het gedicht. Als de recitatie lang is, kun je het beste verschillende muziekstukken gebruiken, zodat het publiek niet moe wordt.

Stap 4

Daag elke deelnemer uit om de recitatie uit het hoofd te leren en enkele repetities te doen. Het jubileum is een bijzondere gebeurtenis, dus het zal niet leuk zijn als de sprekers van een stuk papier gaan voorlezen.

Stap 5

Bij het aanbieden van een geschenk, reciteert u eerst de recitatie en leest u vervolgens de wenskaart vanaf de eerste stap.

Aanbevolen: