Cowboyhuwelijk - Feest In Landelijke Stijl

Cowboyhuwelijk - Feest In Landelijke Stijl
Cowboyhuwelijk - Feest In Landelijke Stijl
Anonim

Cowboys, Indianen, het Wilde Westen - dit alles trok ons als kind aan. En vaak, terwijl we ons omkleedden, speelden we, waarbij we ons voorstelden als helden van cowboyfilms. Een bruiloft in landelijke stijl is een geweldige kans om naar het Wilde Westen te reizen en de hele sfeer te voelen. Dit is een geweldig thema-huwelijk voor de dappere, risicovolle mensen.

Cowboyhuwelijk - feest in landelijke stijl
Cowboyhuwelijk - feest in landelijke stijl

Het thema spreekt voor zich: alle elementen moeten overeenkomen met de cowboystijl. De uitnodigingen moeten worden gehonoreerd met behoud van de geest van de westerse. Als het iets in deze stijl is, bijvoorbeeld een hoefijzer, een pistool, een veer of een pijl, dan zal dit de stemming voor de bruiloft bepalen lang voordat deze plaatsvindt en kunnen gasten zich van tevoren voorbereiden en stem af op de gewenste stemming.

Uitrusting. Een cowboyfeestje betekent niet dat de bruid de witte jurk moet vergeten. Tegen. Een sneeuwwitte jurk in landelijke stijl, aangevuld met een korset, kant en een cowboyhoed, zal perfect alle schoonheid van de bruid benadrukken. Nou, als je zeker niet wilt vasthouden aan tradities in kleding, dan is het aan je verbeelding. Uitlopende broeken, jeans, geruite overhemden - het aanbod is enorm. Alles wat in je opkomt. Je moet je houden aan eenvoudige terughoudendheid in het boeket. Wilde bloemen met bloeiwijzen en oren zijn ideaal.

Plaats. Een cowboyhuwelijk is in de eerste plaats een openluchtfeest, of, eenvoudiger, een dorpshuwelijk. Daarom, als je een perceel hebt, een huis buiten de stad, of de mogelijkheid hebt om een schuur of een restaurant in de natuur te huren, weg van het lawaai van de stad, beschouw jezelf dan als ongelooflijk gelukkig. Het is absoluut noodzakelijk om thema-items in het interieur op te nemen: hoefijzers, wapens, decoraties uit die tijd, rieten meubels en natuurlijke stoffen, evenals vele andere dingen om over na te denken bij het plannen van een evenement.

Muziek. Op zo'n bruiloft moet vooral rock, folk, country, jazz en dat soort dingen klinken. Muziek moet de juiste sfeer op de bruiloft brengen en het leuk en zorgeloos maken.

Bruidsmeisjes kunnen gekleed gaan in lichtgewicht bloemenjurken.

Country is een zeer lichte en interessante stijl, die op een prettige manier grofheid en tederheid combineert. Combineer het ongerijmde. Houten meubels, kristallen vazen en kroonluchters, leer en kant. Het belangrijkste is om niet te vergeten dat je zoveel mogelijk aandacht moet besteden aan de decorelementen en dat alles geweldig zal gaan!

Aanbevolen: