Hoe Organiseer Je Een Landelijke Bruiloft?

Hoe Organiseer Je Een Landelijke Bruiloft?
Hoe Organiseer Je Een Landelijke Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Een Landelijke Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Een Landelijke Bruiloft?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, April
Anonim

Een bruiloftsbanket in de natuur is de droom van veel bruiden. Om teleurstellingen te voorkomen, moet je alles van tevoren overdenken en elk klein ding voorzien.

Hoe organiseer je een landelijke bruiloft?
Hoe organiseer je een landelijke bruiloft?

1. Bereken uw budget. Hoogstwaarschijnlijk zal een bruiloft buiten de stad de kosten aanzienlijk verhogen, tenzij je natuurlijk zelf gaat barbecueën in het bos. Buitenrestaurants rekenen in de zomer doorgaans aanzienlijk hogere prijzen dan in de stad. De aanwezigheid van een schilderachtig landschap rondom (meer, baai, rivier) verhoogt de kosten verder. Bovendien moet u geld uitgeven aan een transfer voor gasten, en als u een banket heel ver van de stad plant, dan ook aan accommodatie. U kunt contact opnemen met de cateringbedrijven, die meestal de plaatsen in het "open veld" kennen waar u tenten kunt opzetten en een externe keuken kunt meenemen. Het menu kan goedkoper gemaakt worden dan in een restaurant, maar voor het huren van tenten en een platform moet je apart betalen.

2. Bereken de route. Bereken zorgvuldig de tijd voor al uw verplaatsingen, rekening houdend met files. De beste optie is in dit geval registratie ter plaatse, zodat u eerder kunt vertrekken en u op een andere dag officieel kunt "tekenen" bij de burgerlijke stand.

3. Overweeg opties bij slecht weer. Je hebt bijvoorbeeld besloten om een fantastische off-site registratie op het strand te regelen, maar die dag begon het te regenen, werd het koud en waaide er een harde wind. Daarom moet je altijd van tevoren nadenken over het overbrengen van de actie naar de kamer, of in ieder geval naar een tent of prieel, onder het dak.

4. Hoe geschikt is uw kleding voor de omstandigheden in de buitenwijken. Een bruid in een enorme pluizige jurk in een tent midden in het bos zal er op zijn minst vreemd uitzien. Als de check-in bij de uitgang op het strand plaatsvindt en er is geen tapijt op een bepaald gedeelte, dan vul je gegarandeerd je open schoenen met zand, waar je de hele avond last van hebt. Bij wind en koel weer is het beter om een cape op de schouders te voorzien als de jurk open is.

5. Profiteer optimaal van het platteland. Veel locaties buiten de stad bieden mogelijkheden voor niet-standaard trouwscenario's en off-site registratie. Vlieg bijvoorbeeld met een helikopter, rijd te paard naar boven of vaar per boot. Denk na over de rekwisieten voor een fotoshoot in de natuur. Organiseer entertainment voor uw gasten - catamarans racen, fietsen. Het is beter om van tevoren met een presentator naar de locatie te komen om vooraf over het trouwscenario na te denken.

Aanbevolen: