Hoe Bereken Je Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Hoe Bereken Je Je Trouwdag
Hoe Bereken Je Je Trouwdag

Video: Hoe Bereken Je Je Trouwdag

Video: Hoe Bereken Je Je Trouwdag
Video: Rekenen met hoeken in figuren met meerdere driehoeken (havo/vwo 1) - WiskundeAcademie 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om je trouwdag te berekenen. De keuze is aan jou. Maar alle resultaten van deze berekeningen zijn zeer controversieel. Een geslaagde trouwdag is geen garantie voor een succesvol leven daarna. Psychologen zijn echter van mening dat zelfs een zinloze date een impact zal hebben als een persoon erop is afgestemd als een gelukkige.

Hoe bereken je je trouwdag
Hoe bereken je je trouwdag

instructies:

Stap 1

Bereken uw gunstige trouwdag met behulp van uw horoscoop. Professionele astrologen helpen u hierbij. Kijk voor hun sites op het internet. Zij maken voor u een gepersonaliseerde trouwkalender. Om dit te doen, volstaat het om de geboortedata en -plaatsen van de bruid en bruidegom aan te geven, evenals de plaats van de bruiloft.

Stap 2

Zie numerologie. Er zijn traditioneel "gelukkige" en "ongelukkige" dagen. Er wordt bijvoorbeeld aangenomen dat het erg gunstig is om op de 7e te trouwen, en hoe meer zevens in de datum, hoe beter. Dit komt door de oude wetenschappen van getallen en bijbelse verhalen.

Stap 3

Als je je eigen geluksdatum wilt berekenen met behulp van numerologie, neem dan opnieuw contact op met de professionals. Numerologen geloven dat elke persoon zijn eigen nummer heeft, wat hem veel geluk brengt. Meestal worden gunstige en ongunstige data voor u bepaald door uw verjaardagen, maar er kunnen andere methoden zijn. Onlangs zijn de leerstellingen van Kabbalah erg populair geworden.

Stap 4

Specialisten in Feng Shui en een datumselectiemethode op basis van oude Chinese technieken helpen je ook om de datum van je bruiloft te berekenen. U vindt hun adressen in reclamekranten, op internetsites. Sommige trouwbureaus bieden dergelijke diensten aan.

Aanbevolen: