Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg
Video: ST PETERSBURG, RUSLAND tour: de meest bekende attracties (Vlog 2) 2024, April
Anonim

St. Petersburg staat bekend om zijn witte juninachten, maar de stad is niet minder charmant in de winter. Voor de nieuwjaarsvakantie in de noordelijke hoofdstad bereiden ze zich van tevoren voor en worden ze altijd gevierd met een Russische schaal en plezier.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in St. Petersburg
Hoe het nieuwe jaar te vieren in St. Petersburg

instructies:

Stap 1

De nieuwjaarsfeesten in St. Petersburg beginnen met een ontmoeting van de belangrijkste Vader Vorst van Rusland, die met zijn gevolg uit Veliky Ustyug komt om de stedelingen en gasten van de noordelijke hoofdstad te feliciteren. De komst van de kerstman gaat gepaard met massale vieringen. Zorg ervoor dat u ziet hoe de feestelijke stoet van de sprookjesachtige tovenaar door alle wijken van de stad reist, en de kerstman met zijn staf de kerstbomen op de pleinen aansteekt en de achtbanen in de Alexandertuin opent.

Stap 2

Musea en theaters van de stad, waarvan er in St. Petersburg een groot aantal zijn, denken mee en ontwikkelen speciale programma's. Als je van ballet en symfonische muziek houdt, bezoek dan de Mariinsky en bekijk het meest kerstballet van P. I. Tsjaikovski's De Notenkraker, die in december 1892 in dit theater in première ging. En als je de kerstvakantie met kinderen doorbrengt, ga dan naar nieuwjaarsvoorstellingen in kindertheaters en musea. Ga naar het bal in de oude toren van het museumcomplex "Universe of Water" en neem deel aan educatieve interactieve programma's, waarbij de kleine baldeelnemers veel nieuwe en interessante dingen over water leren.

Stap 3

Mis de traditionele winterlasershows in de stad aan de Neva op het Paleisplein niet, die opvallend zijn in hun reikwijdte. Prachtige muziek, conceptuele tekeningen, lichteffecten laten je de vorst vergeten. Dit werkelijk fantastische gezicht zal nog lang in de herinnering blijven.

Stap 4

Ga op oudejaarsavond naar de belangrijkste kerstboom van de stad op het Paleisplein, bekijk muziekuitvoeringen met deelname van Russische en buitenlandse artiesten en bewonder het mooiste vuurwerk dat in de eerste minuten van het nieuwe jaar wordt georganiseerd.

Stap 5

Op slechts 40 km van St. Petersburg liggen de beroemde Sablinskie-grotten met geneeskrachtige lucht die het verouderingsproces vertraagt en een uniek microklimaat. De temperatuur in de grotten is constant +8 graden. Bezoek de Sablin-grotten op nieuwjaar en ontmoet de dwerg terwijl hij je door de galerijen en zalen van het koninkrijk van de Under King leidt. Je ziet rode rotsen met grotten, ondergrondse rivieren en meren, kopieën van rotstekeningen en een site van oude mensen; vind een schat in het ondergrondse labyrint en beëindig deze spannende reis bij de sierlijke betoverde kerstboom.

Stap 6

Als u van interactieve recreatie houdt, maak dan zeker een excursie naar een pittoreske plaats in de buurt van Vyborg, waar het openluchtmuseum Svargas - een Vikinglandhuis - is gevestigd. Het leven van alledag gaat daar door, het leven van een middeleeuwse nederzetting wordt herhaald en de grens van eeuwen wordt gewist. Hier vier je de winterzonnewende volgens heidense gebruiken, meet je je bekwaamheid met zwaarden, leer je schieten met een boog, leer je je lot tijdens waarzeggerij op runen, bestorm je het fort van het kwaad Karachun en probeer je een traditionele Varangiaanse lunch.

Stap 7

St. Petersburg is een stad met zijn eigen uitstraling, en de ontmoeting van het nieuwe jaar daarin zal zeker in je geheugen blijven.

Aanbevolen: