Hoe En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg
Hoe En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren In St. Petersburg
Video: ST PETERSBURG, RUSLAND tour: de meest bekende attracties (Vlog 2) 2024, April
Anonim

Het vieren van het nieuwe jaar in St. Petersburg zorgt voor een vrolijke stemming. De stad biedt onbeperkte mogelijkheden voor een echte vakantie. De keuze hangt af van uw wensen, voorkeuren, fantasieën en financiële investeringen.

Hoe en waar het nieuwe jaar te vieren in St. Petersburg
Hoe en waar het nieuwe jaar te vieren in St. Petersburg

Het is nodig

  • -champagne;
  • - plastic bekers;
  • - sterretjes, voetzoekers, vuurwerk;
  • - geld;
  • - gezelschap van vrienden.

instructies:

Stap 1

Vier het nieuwe jaar op straat. Verzamel een grote groep vrienden. Sla champagne, plastic bekers en essentiële nieuwjaarsaccessoires in: crackers, sterretjes, klatergoud, enz. Je kunt wat fruit en snoep meenemen. Voltooi de verzameling een paar uur voor het klokkenspel. Ga anderhalf uur lang met de hele menigte naar een regionale of stadsvakantie. In St. Petersburg wordt een groot aantal locaties georganiseerd om het nieuwe jaar te vieren. De belangrijkste en drukste plekken zijn in het centrum van de stad, op het Paleisplein en het Izaäksplein.

Stap 2

Oud en nieuw viert u in St. Petersburg mooi en in stijl door een limousine te huren. Bedrijven leveren auto's met een capaciteit van 9 tot 20 personen. Kies uw optie, en kies ook voor een dienstenpakket van het bedrijf: van enkele flessen champagne tot all-inclusive. De limousine rijdt in het historische centrum van de stad en stopt op bijzonder belangrijke en mooie plekken. Houd er rekening mee dat sommige afzonderlijke straten zullen worden afgesloten voor verkeer.

Stap 3

Lees de gedragsregels in elite-auto's goed door, bespreek apart de punten die niet bij u passen. Let op de tarieven die staan aangegeven voor schade aan eigendommen. Voor een groot bedrijf is oudejaarsavond een heel belangrijk moment.

Stap 4

Talloze restaurants bieden ook aan om het nieuwe jaar in St. Petersburg te vieren. Op een feestelijke avond hebben ze een speciaal menu, een programma en soms cadeautjes voor hun gasten samengesteld. Hier is de keuze alleen gebaseerd op uw financiële mogelijkheden. Prijzen variëren van 1000 roebel per persoon.

Stap 5

Over St. Petersburg gesproken, ik moet zeggen over de mogelijkheid om het nieuwe jaar te vieren in pensions en recreatiecentra in de regio Leningrad. Reserveer uw plaatsen van tevoren en u bent verzekerd van comfort, een leuk feest, een banket en een zorgvuldig gepland programma. De volgende dag - een actief tijdverdrijf - paardrijden, sleeën, sneeuwscooteren of rustig uitrusten bij de open haard in uw cottage. En zorg voor een Finse sauna of een Russisch bad!

Aanbevolen: