Hoe Kies Je Een Trouwfotograaf In

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwfotograaf In
Hoe Kies Je Een Trouwfotograaf In
Anonim

Trouwklussen zijn altijd erg spannend voor zowel de bruidegom als de bruid. Vooral als het gaat om het kiezen van een fotograaf, want je hebt een professional nodig die de sfeer voelt en alleen de heilzame momenten van je feest benadrukt. Dus hoe kies je de juiste trouwfotograaf

Hoe kies je een trouwfotograaf
Hoe kies je een trouwfotograaf

instructies:

Stap 1

internetten.

Een goede fotograaf plaatst een portfolio, creatieve biografie en contacten op zijn website. Typ de zoekopdracht "trouwfotograaf" en uw stad. En het plezier begint: kies de beste! Let allereerst op de ervaring van de auteur, hij moet ervaring hebben in de fotojournalistiek, want een bruiloft is ook een soort reportage met een hardnekkig tijdsbestek. Kijk eens goed naar de persoon zelf, vreemd genoeg, maar een belangrijk criterium wordt 'onder de indruk of niet'. Reclametrucs zoals "personal touch en creatief denken" zijn vaak gewoon stof in de ogen. En in het algemeen is het eerste ding fotografie. Kijk naar de werken van de auteur, want ze zullen hun volledige potentieel en smaak onthullen. Stop niet bij één fotograaf tegelijk, blader door meerdere sites.

Stap 2

Een vergadering.

Websites zijn websites, maar of u zich op uw gemak voelt in de aanwezigheid van een fotograaf, of u gemeenschappelijke ideeën zult vinden, dat weet u pas als u elkaar ontmoet. Bespreek daarom de tijd en ontmoet elkaar.

Stap 3

Pluspunten

De fotograaf die u zoekt, moet zelf het kader zoeken, intuïtief de gang van zaken raden en de gasten en u niet in poses opstellen. Het voorwendsel en de valsheid van het plot zullen je trouwalbum alleen maar bederven. Het is beter om meer te betalen en de fotograaf te vertrouwen dan geld te besparen en de hele bruiloft te runnen op zoek naar de juiste plaats en vorm. En toch, als je een amateur inhuurt, ben je niet verzekerd tegen foto's van lage kwaliteit, de profs garanderen op hun beurt kwaliteit ongeacht het weer, de stemming of andere factoren.

Stap 4

Volg deze tips bij het kiezen van een fotograaf: * Stop niet bij één site. Blader door verschillende werken * Neem de tijd om de fotograaf persoonlijk te ontmoeten. Stel interessante vragen, vertel het trouwplan * Het portfolio spreekt voor zich. We moeten letten op het fotoformaat 20x30 cm. Deze zijn het meest winstgevend. * Vertrouw op je intuïtie en ogen. De foto moet "catchy" zijn, "levend". Foto's met veel extra effecten schreeuwen over het onprofessionalisme van de auteur, over zijn werk van lage kwaliteit. Uw trouwboek is het eerste dat u aan uw vrienden laat zien en wat u zelf zult bewonderen.* De trouwportefeuille moet correct worden opgebouwd: een huis (registratiekantoor), een wandeling, een feest. De fotograaf moet ongeveer tien werken hebben van één bruiloft, waarmee alle 3 de delen worden afgesloten. * De persoon moet aangenaam voor je zijn, zijn spraak en uiterlijk mogen niet vervelend zijn, omdat je de hele bruiloft contact met hem hebt. * Overeenkomst. Bespreek alle nuances en parameters van het werk van de fotograaf en formaliseer ze op papier. Dit zal u helpen geld en zenuwen te besparen en u zult ook vals spelen voorkomen * Zorg ervoor dat de apparatuur om te fotograferen niet amateuristisch is. Vraag me niet naar megapixels. Het belangrijkste voor de pro's is goede optiek. * De goedkoopste opties zijn niet altijd de meest winstgevende. Mooie foto's voor jou!

Aanbevolen: