Hoe Maak Je Verjaardagscadeaus Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verjaardagscadeaus Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Verjaardagscadeaus Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Verjaardagscadeaus Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Verjaardagscadeaus Met Je Eigen Handen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

In onze tijd worden handgemaakte geschenken veel meer gewaardeerd, en dit is erg prettig. De schenker legt zijn ziel in een handgemaakt geschenk. Zulke cadeaus geven een huiselijke warmte af en het is heel prettig om ze te krijgen.

Hoe maak je verjaardagscadeaus met je eigen handen
Hoe maak je verjaardagscadeaus met je eigen handen

instructies:

Stap 1

Als we besloten om met onze eigen handen een ansichtkaart te maken met behulp van de "scrapbooking" -techniek. Dit is een techniek om met uw eigen handen volumetrische ansichtkaarten te maken van verschillende materialen. Laten we eerst het kleurenschema van de kaart en het idee ervoor kiezen. We zullen de materialen voor de ansichtkaart voorbereiden zodat ze allemaal naast elkaar liggen en je er niet achter hoeft te staan.

Stap 2

We beginnen met de productie. We nemen A4-basispapier, gelijkmatig, met behulp van een liniaal, vouwen het dubbel. Dit wordt onze blanco ansichtkaart.

Stap 3

Daarna knippen we kleine details voor decoratie uit een ander soort papier. Als we een thematisch appliqué schilderij maken, dan knippen we delen van dit schilderij uit. Als we bijvoorbeeld een lenteweide op een ansichtkaart weergeven, hebben we details nodig van een boom, gras, zon, bloemen en wolken. U kunt niet alleen papier gebruiken, maar ook draden (bijvoorbeeld voor gras) of watten (voor wolken).

Stap 4

Om ons plaatje nieuw leven in te blazen, brengen we in sommige details glitter met gel (of nagellak) aan. Bijvoorbeeld in de wolken, of de zon, of een bloem.

Stap 5

Dan laten we de ansichtkaart uit de lucht vallen zodat deze opdroogt en stellen we een persoonlijke felicitatie voor de jarige samen, of een persoonlijke toast, die we zullen lezen bij het geven van ons cadeau.

Aanbevolen: