Hoe U Op Een Creatieve En Interessante Manier Een Nieuwjaarsvakantie Organiseert

Inhoudsopgave:

Hoe U Op Een Creatieve En Interessante Manier Een Nieuwjaarsvakantie Organiseert
Hoe U Op Een Creatieve En Interessante Manier Een Nieuwjaarsvakantie Organiseert

Video: Hoe U Op Een Creatieve En Interessante Manier Een Nieuwjaarsvakantie Organiseert

Video: Hoe U Op Een Creatieve En Interessante Manier Een Nieuwjaarsvakantie Organiseert
Video: Qu0026A! (STUDENTEN EDITIE + TIPS ALS JE GAAT BEGINNEN MET STUDEREN) - NAOM 2024, Mei
Anonim

Zachte, sprankelende sneeuwvlokken vallen uit de lucht. Nieuwjaar komt eraan. Nieuwjaarsvakanties zijn een tijd van wonderen. Alexander Green sprak in de woorden van Gray: “… Ik begreep één simpele waarheid. Het gaat om het doen van zogenaamde wonderen met je eigen handen. Wacht je op een wonder? Organiseer het nieuwjaarsfeest zelf. Het is beter om de leuke klusjes en zorgen over het organiseren van de vakantie te delen met je familie en vrienden.

Hoe u op een creatieve en interessante manier een nieuwjaarsvakantie organiseert
Hoe u op een creatieve en interessante manier een nieuwjaarsvakantie organiseert

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van de mensen met wie u van plan bent om het nieuwe jaar te vieren. Zoek enthousiastelingen die met u zullen samenwerken om de viering voor te bereiden. Verdeel de verantwoordelijkheden onderling.

• Een ruimte vinden om te feesten en deze in te richten.

• Ontwikkeling van het vakantiemenu, inkoop van producten, koken.

• Technische uitrusting van de vakantie: muziek- en lichtuitrusting, pyrotechniek.

• Ontwikkeling van een nieuwjaarsprogramma.

• Foto- en video-opnames van de nieuwjaarsvakantie.

Stap 2

Lokalen.

Als u van plan bent om het nieuwe jaar buiten de muren van uw huis te vieren, moet u van tevoren een kamer boeken. Op 31 december waren de opties voor het door u gekozen pand al bezet en had u thuis geen zin meer om het nieuwe jaar te vieren? Overweeg een mobiele optie. Bijvoorbeeld een nieuwjaarsbus. Het belangrijkste is om een bestuurder te vinden die onverschillig staat tegenover alcohol.

Fantasie en de attributen van nieuwjaarsdecoratie helpen je de kamer feestelijk te versieren - klatergoud, regen, slingers, kerstballen en natuurlijk een kerstboom. De kerstboom kan met succes worden vervangen door een cactus, ficus, palmboom of andere hoge groenblijvende plant.

Stap 3

Menu.

Traditionele gerechten van de nieuwjaarstafel zijn: salade "Olivier", gelei en dumplings. Als toetje mandarijnen en dadelpruimen. De traditionele drank op de nieuwjaarstafel is champagne. Welk menu je ook kiest, welke drankjes je ook kiest, het belangrijkste is om de hoeveelheid te berekenen. Voor de nieuwjaarsvakantie, die meestal 4-6 uur duurt, heb je 1-1,5 kilogram voedsel per persoon nodig. Voor dranken berekent u de frisdranken en alcoholische dranken apart. Frisdranken worden als volgt berekend. Eén liter per persoon die alcohol drinkt. Twee liter per persoon die alleen frisdrank drinkt. Bereken alcoholische dranken op basis van de praktijk van het organiseren van banketten. Een fles wodka (0,5 l.) is berekend voor twee personen. Per persoon wordt één fles wijn berekend. Eén fles champagne wordt berekend voor drie personen. Omdat champagne is een traditioneel nieuwjaarsdrankje, je kunt het kopen voor één fles per persoon.

Stap 4

Technisch materiaal.

Bedenk of je de nieuwjaarstoespraak van de president van de Russische Federatie wilt zien of dat je het alleen maar hoeft te horen. Ben je van plan om te dansen of een nieuwjaarskaraokewedstrijd te houden. Lanceer vuurwerk de lucht in of geniet van sprankelende sterretjes. Koop pyrotechnische apparaten alleen in vertrouwde winkels. Lees de instructies aandachtig door voordat u begint. Veiligheidsregels in acht nemen.

Stap 5

Nieuwjaars programma.

Maak een programma rekening houdend met de interesses en wensen van de gasten. Voor op straat zijn buitenspellen geschikt om niet te bevriezen. "Sneeuwballen", "Eenbenige skiër", "Het fort innemen". Kies rustige creatieve opdrachten voor de kamer. "Broken TV", "Skillful Dances", "Diamond Eye". Het hoogtepunt van het nieuwjaarsprogramma zou de verschijning van de kerstman en het sneeuwmeisje moeten zijn. U kunt artiesten uitnodigen voor uw vakantie, of u kunt de belangrijkste nieuwjaarshelden kiezen uit de aanwezige gasten. Kostuums kunnen worden gekocht of gehuurd. Met Santa Claus en Snegurochka duik je in de kindertijd. Doe een rondedans en draag poëzie voor op een stoel. Afscheid nemen, de Kerstman zal iedereen nieuwjaarsgeschenken geven, die je zelf tijdig hebt verzorgd.

Stap 6

Foto en video filmen.

Het oude jaar met de rinkelende klok zal de geschiedenis ingaan. Om het lang in het geheugen te houden, moet je de helderste momenten van de vakantie vastleggen met een camera en videocamera. Bepaal vooraf wie van de gasten verantwoordelijk is voor het opnameproces. Hij zal ook zorgen voor het opladen van batterijen voor camera's en camcorders. Gelukkig nieuwjaar!

Aanbevolen: