Hoe Versier Je Een Verjaardagskamer?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Verjaardagskamer?
Hoe Versier Je Een Verjaardagskamer?

Video: Hoe Versier Je Een Verjaardagskamer?

Video: Hoe Versier Je Een Verjaardagskamer?
Video: Hoe moet je flirten? | Emma's Peepshow 2024, April
Anonim

Hoe de verjaardagskamer te versieren? Een veel voorkomende en soms lastige vraag die opkomt aan de vooravond van de viering. Voor het organiseren en houden van zo'n vakantie kun je een zaal kiezen met een prachtig, mooi, sierlijk interieur, maar dit is gewoon een prachtige setting, meer niet. Ook het interieur in de hal hebben we nodig om feestelijk te zijn. Hoe creëer je zo'n sfeer in de hal zonder contact op te nemen met gespecialiseerde firma's en bedrijven? Je kunt alles met je eigen handen doen. Voor dit bedrijf is het de moeite waard om een speciale inspanning te leveren.

Hoe versier je een verjaardagskamer?
Hoe versier je een verjaardagskamer?

instructies:

Stap 1

Dus waar begin je? Begin traditioneel met de meest traditionele - ballonnen. Niets kan tegenwoordig zo'n feestelijke sfeer creëren als zij. Voor een spectaculairder effect is het aan te raden om heliumballonnen te gebruiken. U kunt contact opnemen met speciale diensten of zelf ballonnen kopen, en uw interieur zal schitteren met kleurrijke lichtjes die in de lucht zweven.

Stap 2

Op de muren of bij de ingang van de hal kun je een techniek gebruiken als "ballenbundels". Voor deze decoratie moet je van tevoren ballen kopen.

Stap 3

We binden ballen van 3-5 stuks aan elkaar.

Stap 4

Dan gebruiken we opties zoals:

- Bind ballen aan de rugleuningen van de stoelen. Een vrij eenvoudige en veelgebruikte methode.

- Ballen "zweven" direct boven de vloer. Voor deze decoratie heb je ballonnen gevuld met gel nodig. Vergeet hiervoor niet van tevoren de zogenaamde gewichten voor te bereiden, gewone kiezelstenen die in gekleurde folie zijn gewikkeld. Meerdere van dergelijke luchtbossen zullen zeker een onvoorstelbare sfeer creëren in onze hal.

- Je kunt ballen over de hele omtrek van de kamer strooien, die er ook heel kleurrijk en mooi uitziet.

Stap 5

Kerstboomslingers kunnen ook van pas komen om de feestzaal te versieren. Ze zien er erg goed uit op muren, boven ramen, deuren, langs hun omtrek. Lampen die knipperen met verschillende lichten creëren een feestelijke sfeer op elk feest, zelfs op een verjaardagsfeestje.

Stap 6

Nou, nu over visuele agitatie. Wat het is? Dit zijn allerlei soorten muurflyers of posters. In dit geval is het erg belangrijk om niet opnieuw te schilderen. Als je deze methode wilt gebruiken, gebruik hem dan! Maar laat je niet meeslepen, gebruik niet meer dan 1-2 stuks. Maak ook geen lange teksten. Past bij dit soort: "Gelukkige verjaardag, Olenka!".

Stap 7

Naast posters kunt u ook een muurkrant gebruiken, een "tekstslinger", maar hier, evenals met posters - "Niet flirten!".

Misschien is dat alles. Zoals je kunt zien, hangt de aankleding van de feestzaal volledig af van je eigen verbeeldingskracht. Stel je voor, het gaat je lukken!

Aanbevolen: