Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus: Originele Ideeën

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus: Originele Ideeën
Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus: Originele Ideeën

Video: Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus: Originele Ideeën

Video: Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus: Originele Ideeën
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Cadeaus die met liefde en aandacht zijn gekozen, moeten mooi verpakt en goed gepresenteerd worden. Het plezier van degenen aan wie u ze presenteert, zal volledig en oprecht zijn. Het presenteren van geschenken kan een echt ritueel worden dat familie en vrienden zich nog lang zullen herinneren.

Hoe geef je nieuwjaarscadeaus: originele ideeën
Hoe geef je nieuwjaarscadeaus: originele ideeën

instructies:

Stap 1

Kinderen wachten op het meeste van de vakantie en geschenken: bedrieg hun verwachtingen niet. Creëer je eigen cadeauritueel. Leg bijvoorbeeld in de nacht van 31 december de gekoesterde dozen en pakjes onder de boom zodat de kleintjes ze 's ochtends vinden. Het enige nadeel van deze methode is dat ze zeker hun ouders wakker zullen maken om hun vreugde met hen te delen.

Stap 2

Als het kind denkt dat de Kerstman cadeautjes meebrengt, vraag dan aan vrienden of buren om een doos onder de deur te zetten, bel en verstop je. Het is een goed idee om het geschenk met sneeuw te bedekken. Het kind zal de deur openen in de zekerheid dat de tovenaar kwam, maar niet kon blijven.

Stap 3

Oudere kinderen zoeken graag cadeautjes in kerstsokken of wanten: stel ze niet teleur. Deze manier van cadeau geven kan voor alle leden van het huishouden worden gebruikt. En als je ervoor zorgt dat de wanten gepersonaliseerd worden, kan dit een echt familieritueel worden. In zulke pakjes kun je geen grote dingen doen, maar aangename verrassingen als nieuwe gsm's of juwelendoosjes kunnen er perfect in passen.

Stap 4

Kies voor grote dozen en pakketten een andere methode. Kies Santa Claus of Snow Maiden - meestal wordt het jongste lid van het gezin aan deze rol toegewezen. Het kind, gekleed in het juiste kostuum, zal geschenken presenteren en de ontvangers moeten de vriendelijke tovenaar feliciteren en hem op zijn beurt een kleinigheid geven: een chocolademedaille, een haan op een stok of een klein stuk speelgoed.

Stap 5

Als je vrienden thuis verzamelt voor de nieuwjaarsviering, zorg dan voor verrassingen. Koop kleine cadeautjes zoals computersticks of disks bij je favoriete films. Wikkel ze in goudpapier, knoop ze vast met een decoratief koord en hang ze aan de kerstboom. Laat elke gast een cadeautje voor zichzelf uitkiezen. Ieders bewondering is gegarandeerd.

Stap 6

Feliciteer uw collega's op een vergelijkbare manier. U kunt zich verenigen, een lijst maken, het bedrag bepalen dat u aan geschenken zult besteden. Iedereen zou een cadeau voor een collega moeten kopen. Cadeaus kunnen gepersonaliseerd of anoniem zijn. Wikkel ze in mooi papier, stop ze in een zak of mand. Laat elk partijlid een bundel kiezen. Natuurlijk kunnen zulke feesten niet zonder ludieke presentaties, maar het team zal in een goed humeur zijn.

Aanbevolen: