Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus?
Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus?

Video: Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus?

Video: Hoe Geef Je Nieuwjaarscadeaus?
Video: Tips van Pameijer Media - Hoe geef je passende en betaalbare cadeaus? 2024, Mei
Anonim

Een cadeau voor het nieuwe jaar moet niet alleen correct en mooi verpakt worden gekozen, maar ook op een originele manier aan de ontvanger worden gepresenteerd. Het aanbieden van geschenken kan een echt ritueel worden dat nog lang zal worden herinnerd door familie en vrienden.

Hoe geef je nieuwjaarscadeaus?
Hoe geef je nieuwjaarscadeaus?

instructies:

Stap 1

In de regel wachten kinderen vooral op deze prachtige vakantie en geschenken. Probeer daarom je fantasie de vrije loop te laten en maximaal aan hun verwachtingen te voldoen. Leg bijvoorbeeld op oudejaarsavond mooi ingepakte cadeaus onder de boom, zodat kinderen ze 's ochtends kunnen vinden. Of, als uw kind nog steeds in de kerstman gelooft, vraag vrienden of buren om het geschenk onder de deur te leggen, aan te bellen en zich te verstoppen.

Stap 2

Voor oudere kinderen en voor de rest van het huishouden kun je cadeautjes in kerstkousen of -wanten doen. En als je ze decoreert met gepersonaliseerde exemplaren, kan het een echt familieritueel worden. Het is natuurlijk onmogelijk om grote cadeaus in dergelijke verpakkingen te doen, maar aan de andere kant kun je er perfect een aangename verrassing in kwijt in de vorm van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of sieraden.

Stap 3

U kunt een andere methode gebruiken om grote presentaties te geven. Wijs het jongste gezinslid bijvoorbeeld de rol van kerstman of sneeuwmeisje toe, kleed hem in een passend kostuum en geef hem de kans om geschenken te presenteren aan de ontvangers, die op hun beurt de vriendelijke tovenaar moeten bedanken en in ruil daarvoor hem iets kleins: chocolade, snoep of knuffel.

Stap 4

Als je van plan bent om op oudejaarsavond vrienden bij je thuis te verzamelen, moet je ook voor geschenken zorgen. Koop een bepaald aantal cadeautjes. Bijvoorbeeld een schijf met een film, een computer-flashdrive, een mok, enz., wikkel ze in mooi papier en hang ze aan een kerstboom. Laat elke gast zijn eigen cadeau kiezen.

Stap 5

Om collega's op het werk te feliciteren, kun je je verenigen, een lijst maken, het bedrag bepalen en cadeaus kopen. Dan kun je ze in een mooie verpakking verpakken en in een grote tas doen, waaruit elke deelnemer een cadeautje voor zichzelf krijgt.

Aanbevolen: