Originele Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus

Inhoudsopgave:

Originele Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus
Originele Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus

Video: Originele Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus

Video: Originele Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Een geweldige tijd nadert - de tijd voor klusjes voor het nieuwe jaar. Onder de feestelijke drukte blijft de keuze van geschenken voor geliefden een van de moeilijkste en tegelijkertijd aangename vragen. Ik wil dus niet hetzelfde geven als vorig jaar, of hetzelfde als gewoonlijk. Laat uw familie en vrienden zich verheugen over de originele ongebruikelijke geschenken voor het nieuwe jaar 2014.

Originele ideeën voor nieuwjaarscadeaus
Originele ideeën voor nieuwjaarscadeaus

instructies:

Stap 1

Het nieuwjaarskussensloop zal je meer dan een jaar herinneren aan de goed ontvangen nieuwjaarsvakantie.

Een kleine elegante kussensloop met nieuwjaarsthema of een set van dergelijke kussenslopen is een geweldig cadeau.

Je kunt het zelf naaien of een kant-en-klaar exemplaar bestellen via internet, want de keuze aan kant-en-klare kussenslopen is groot.

Beeld
Beeld

Stap 2

Een ongewoon cadeau dat je gemakkelijk zelf kunt maken, is een kerstboom gemaakt van snoep.

Om zo'n prachtige kerstboom te maken, heb je groen karton A4 nodig en 0,5 kg snoep in mooie snoeppapiertjes. Waar is zo'n kerstboom goed voor? - Het is heel praktisch, want je kunt later snoep eten.

Beeld
Beeld

Stap 3

Deze wandklok in winterse stijl laat niemand onverschillig. Zo'n originele klok staat op elk moment van het jaar goed in de keuken. Zelfs in de hitte van de zomer zullen ze je herinneren aan de vrolijke wintervakanties.

Beeld
Beeld

Stap 4

Een ovenschaal in de vorm van een kerstboom zal de gastvrouw verrukken die haar familie graag verwent met zelfgemaakte koekjes en taarten. Als het geschenk goed is versierd, ziet het er erg indrukwekkend uit.

Beeld
Beeld

Stap 5

Een stilleven met wintermandarijnen is een bijzonder en onvergetelijk cadeau. Zo'n foto zal meteen een fantastische vakantiesfeer creëren en je herinneren aan de gevoelens van de kinderen van het naderende nieuwjaarswonder.

Aanbevolen: