Originele DIY Cadeau-ideeën Voor Broer Ideas

Inhoudsopgave:

Originele DIY Cadeau-ideeën Voor Broer Ideas
Originele DIY Cadeau-ideeën Voor Broer Ideas

Video: Originele DIY Cadeau-ideeën Voor Broer Ideas

Video: Originele DIY Cadeau-ideeën Voor Broer Ideas
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, April
Anonim

De insteek van een feestdag of feest doet je nadenken over de kwestie van het kiezen van een cadeau. Banale dingen zullen niet zoveel vreugde brengen als een verrassing die met je eigen handen is bereid. In dit geval is het belangrijk om iets origineels en interessants te doen. De belangrijkste taak is om de held van de gelegenheid te verrassen en hem positieve emoties te geven.

Originele DIY cadeau-ideeën voor broer ideas
Originele DIY cadeau-ideeën voor broer ideas

Cadeau voor kleine broer

De keuze van het idee voor een presentatie hangt af van de leeftijd van de held van de gelegenheid. Het is gemakkelijk om met je eigen handen een cadeau voor je kleine broertje te maken. Hier zijn wellicht veel ideeën voor.

Masker

Maak van dik papier een masker van de favoriete film- of stripfiguur van je broer. Lijm stukjes servet over de bovenkant van het papier om volume te creëren. Versier de bovenkant met verf of potloden.

Fort van lucifers

Maak met lucifers en lijm een fort met torens en schietgaten. Blinde krijgers en bewakers van plasticine of twist van draad.

Robot kostuum

Het is niet moeilijk om het te maken. Neem hiervoor twee dozen. Eén moet groot genoeg zijn om over de romp te worden gedragen. Maak aan de zijkanten sneden voor de armen, bovenaan voor het hoofd en onderaan voor de benen. Een kleinere doos past over het hoofd. Snijd er gaten in voor de ogen. Bedek dit alles met folie of gewoon met verf. Voor een complexer pak worden kleine dozen voor armen en benen gebruikt. Neem voor elke ledemaat twee dozen en verbind ze bij de ellebogen en knieën. Je kunt alles vastmaken met tape of draad.

Pijl en boog

Neem voor een boog een dikke wilgentak van 80-100 cm lang. De grootte van het speelgoed hangt af van de leeftijd van de broer. Bind een dikke elastische draad aan de uiteinden van de stok. Maak pijlen van sterke stijve twijgen. Slijp de uiteinden lichtjes.

Het spel

Dit is geschikt voor kleine kinderen. Hang kleine voorwerpen aan touwtjes zodat je broer moet stuiteren om er bij te kunnen. Het kan snoep zijn, klein speelgoed.

Cadeau voor grote broer

Het is wenselijk dat de ideeën voor de presentatie overeenkomen met de interesses van de schuldige van de vakantie. Je kunt je oudere broer zonder reden een doe-het-zelf cadeau geven. Laten we eens kijken naar enkele originele ideeën:

Halters

Voor een broer die besloot te gaan sporten, kun je zelfgemaakte dumbbells doneren. Snijd hiervoor een plastic fles van 2 liter op 2 plaatsen door. Boven - op de plaats waar de fles begint te taps toelopen, en van onderaf - een paar centimeter van de bodem naar achteren. Verwijder het middelste deel, lijm de rest, zet vast met tape en vul met zand. Neem een stok die goed in de nek past en comfortabel in de hand ligt. Plaats het tussen de twee stukken gelijmde flessen en plak het stevig vast.

foto collage

Verzamel wat papier en foto's uit het leven van je broer. Knip en plak de foto in willekeurige volgorde. Maak grappige bijschriften. Als je kunt, maak dan een video van de beelden van zijn leven en begeleid alles met muziek en grappige opmerkingen.

Asbakje

Je kunt iets unieks maken van polymeerklei. Als je broer rookt, maak dan een originele asbak voor hem.

Armband

Als je broer dol is op kerstballen, weef dan een armband voor hem.

Wijnglas

Versier de afgewerkte glazen beker met behulp van decoupagetechniek.

Schort

Er kan een schort worden genaaid voor een broer die van koken houdt. Om het te versieren, maakt u een applique van letters met het opschrift: "Voor de beste chef-kok."

Om je broer een cadeau te geven dat met je eigen handen is gemaakt, moet je ook origineel zijn. Verstop je bijvoorbeeld en bedenk een raadsel, nadat je hebt geraden welk, zal de broer een cadeau vinden. Je kunt een hele zoektocht bedenken om een cadeau te vinden.

Dit zijn slechts enkele van de DIY-verrassingen. Roep je fantasie om te helpen - je kent je broer beter. Denk na over wat hem zou kunnen interesseren?

Aanbevolen: