Hoe U Uw Trouwdag Opnieuw Kunt Plannen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Trouwdag Opnieuw Kunt Plannen?
Hoe U Uw Trouwdag Opnieuw Kunt Plannen?

Video: Hoe U Uw Trouwdag Opnieuw Kunt Plannen?

Video: Hoe U Uw Trouwdag Opnieuw Kunt Plannen?
Video: Dromen over je trouwdag – Afl. 1/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, Maart
Anonim

In het leven kunnen verschillende onvoorspelbare omstandigheden plaatsvinden vóór de bruiloft. Wat is het juiste om te doen als het huwelijksfeest voor onbepaalde tijd moet worden uitgesteld en alles al klaar is om te worden vastgehouden?

Hoe u uw trouwdag opnieuw kunt plannen?
Hoe u uw trouwdag opnieuw kunt plannen?

Het kan gebeuren dat de bruid of bruidegom van gedachten verandert over het aangaan van de huwelijksceremonie. Er zijn ook veel andere redenen waarom de bruiloft voor onbepaalde tijd moet worden uitgesteld. In geval van ziekte of overlijden van een van uw familieleden of vrienden, is het beter om de bruiloft uit te stellen om de vakantie niet te overschaduwen.

Een bruiloft verzetten is niet eenvoudig, maar wel te doen. Ook in het geval dat de volledige lijst van genodigden al volledig is samengesteld en verduidelijkt, en ze hun eigen schema hebben opgesteld om de bruiloft bij te wonen. En gasten die in andere steden wonen, hebben al tickets geboekt, zijn ook op vakantie gegaan of hebben een ongepland weekend afgesproken.

Regels voor het overdragen van een huwelijk bij de burgerlijke stand

Als de bruiloft wordt uitgesteld, is het noodzakelijk om de burgerlijke stand op de hoogte te stellen waar de aanvraag is geschreven. In de toekomst zullen ze op het door het paar geplande tijdstip de relatie van een ander verliefd stel kunnen registreren.

Een aanvraag tot uitstel van de huwelijksdatum zal in ieder geval moeten worden geschreven. Er zijn verschillende mogelijkheden om de trouwdatum uit te stellen:

- u kunt de dag van inschrijving meerdere dagen, maar niet meer dan een maand uitstellen;

- u kunt een andere dag instellen als binnen een maand niet alle gevallen die huwelijksregistratie verhinderen zijn afgehandeld;

- U kunt de relatie aanmelden in het ziekenhuis of thuis, als daar een reden voor is.

U kunt de huwelijksdatum slechts een maand uitstellen zonder de invoerrechten te betalen. Als er meer tijd nodig is, moet u opnieuw een aanvraag indienen en de staatsbijdrage opnieuw betalen.

Algemene regels voor het uitstellen van een bruiloft

Het belangrijkste dat moet worden gedaan, is om absoluut iedereen op de hoogte te stellen die voor de bruiloft is uitgenodigd, omdat veel gasten nog geen tijd hebben gehad om kaartjes te kopen en degenen die ze al hebben gekocht, tijd hebben om ze terug te sturen. Het is noodzakelijk om de reden voor het uitstellen van de bruiloft uit te leggen.

Het is ook noodzakelijk om de administratie van de feestzaal of het restaurant waar het huwelijksfeest was gepland, op de hoogte te stellen. Sommige restaurants brengen ongeveer 10% van de hoofdsom in voor het annuleren van een banket.

Alle mensen die zijn ingehuurd om de bruiloft te bedienen, moeten onmiddellijk op de hoogte worden gesteld. Fotografen, cameramannen, kappers, visagisten en anderen kunnen hun werkschema voor deze datum wijzigen als ze van tevoren op de hoogte worden gesteld. In het geval dat er een overeenkomst is gesloten met iemand in dienst van huwelijksevenementen, moeten dergelijke kwesties vooraf worden besproken.

Aanbevolen: