Een Trouwdag Plannen

Inhoudsopgave:

Een Trouwdag Plannen
Een Trouwdag Plannen

Video: Een Trouwdag Plannen

Video: Een Trouwdag Plannen
Video: Dromen over je trouwdag – Afl. 1/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, April
Anonim

De datum van de bruiloft is een zeer belangrijk aspect voor het organiseren van een feest. Inderdaad, op welke dag u besluit de knoop door te hakken, kan uw hele gezinsleven als geheel afhangen. Daarom is er een vrij groot aantal pasgetrouwden die zeer verantwoordelijk zijn bij het kiezen van de dag van de ceremonie. Bovendien hebben ze veel om uit te kiezen.

Een trouwdag plannen
Een trouwdag plannen

instructies:

Stap 1

Lees aandachtig alle volksborden. Naast het bekende: "In mei trouwen, dat betekent je hele leven zwoegen", zijn er nog enorm veel opties. Een van de meest succesvolle huwelijksdagen is bijvoorbeeld die in de Maslenitsa-week. Volgens het populaire geloof zullen jongeren rollen als kaas in boter. Als de dag samenvalt met de vakantie van Ivan Kupala, zal het gezin de hele tijd "in overvloed baden".

Stap 2

Let bij uw inschrijving op de keuze van de tijd van het jaar. Zo zijn warme familierelaties bijvoorbeeld gegarandeerd als het huwelijk in de zomer plaatsvond. Dit is tenslotte de warmste tijd. Bovendien is het in de zomer gemakkelijker om veel gasten te verzamelen en te huisvesten, zijn er minder kosten nodig voor de outfits van de bruid en bruidegom, zoals verschillende bontjassen, laarzen, handschoenen, enz. Niet nodig. Als je besluit om je bruiloft in de winter te organiseren, bedenk dan dat de trouwdatum het beste in de tweede helft van januari of februari valt. Dit komt door de stormachtige voorbereiding en viering van het nieuwe jaar in Rusland. Iedereen zal gewoon druk zijn met een andere vakantie. Een bruiloft die in de lente wordt gespeeld, garandeert je sterke familieliefde en geluk. De herfst belooft je op zijn beurt de kracht en betrouwbaarheid van huwelijksbanden.

Stap 3

Overweeg als een van de opties de datum van uw bruiloft en de dag dat u elkaar ontmoette. Er wordt aangenomen dat het huwelijk succesvol zal zijn als u de datum en maand van uw ontmoeting volledig herhaalt. Zo ontmoetten we elkaar op 3 oktober en werd de bruiloft ook gespeeld op 3 oktober.

Stap 4

Luister naar de mening van astrologen. Ze controleren je astroportret voordat ze de meest gunstige tijd voor het huwelijk bepalen. Deze manier om uw trouwdatum te kiezen, zorgt ervoor dat uw gezin sterk en vriendelijk zal zijn. De sterren hebben tenslotte alles voor je beslist.

Stap 5

Als je wilt, kun je de maandagen afspreken voor het kiezen van een trouwdag. Je moet dus bijvoorbeeld niet de 9e, 12e, 15e, 19e, 20e, 23e, 29e dag kiezen voor een bruiloft. Op dit moment bevindt de Maan zich in een fase die niet bijdraagt aan de ontwikkeling van sterke familierelaties. De 3e, 6e, 12e, 17e, 24e en 27e dag worden als ideaal voor het huwelijk beschouwd. Houd er rekening mee dat de maandag niet samenvalt met de kalenderdag. Gebruik daarom, om u niet te vergissen, een speciale kalender.

Stap 6

Wat betreft de dagen van de week, waarvoor u een datum moet instellen, dan zijn er ook een aantal beperkingen. Kies dus bijvoorbeeld geen dinsdag en donderdag voor je bruiloft. Er wordt aangenomen dat deze dagen een zeer turbulent aardmagnetisch veld is. En dit zal op zijn beurt uw gezinsleven ernstig beïnvloeden. Experts raden ook af om woensdag en zaterdag te kiezen voor het huwelijk. Dit komt door het feit dat dergelijke dagen voorbijgaan onder het teken dat verantwoordelijk is voor rigiditeit in gedrag, kilheid en buitensporige rationaliteit. En dit zal zich zeker manifesteren in je relatie. Je kunt op maandag trouwen. Maar ook dit is niet ideaal, aangezien degenen die op maandag zijn getrouwd een moeizame familieband hebben, gebouwd op een subtiele emotionele band die elk moment kan breken. De beste dagen om te trouwen zijn vrijdag en zondag. Op dit moment bevindt de zon zich in de actieve fase. En het brengt alleen het beste met zich mee - comfort en warmte.

Aanbevolen: