Hoe Maak Je Een Verjaardagsliedje Opnieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verjaardagsliedje Opnieuw?
Hoe Maak Je Een Verjaardagsliedje Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagsliedje Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagsliedje Opnieuw?
Video: Verjaardagsliedjes - Er is er een jarig etc. 2024, April
Anonim

Als we naar een andere verjaardag van een vriend of collega gaan, raken we in de war bij het raden wat we de jarige moeten geven en hoe we hem moeten feliciteren. Het is immers oninteressant en saai om van jaar tot jaar dezelfde en afgezaagde zinnen uit te spreken. Een uitstekende uitweg in zo'n situatie zou een lied zijn dat je met vrienden of collega's kunt zingen, je favoriete hit van de held van de gelegenheid opnieuw maken of een muzikale compositie naar keuze.

Hoe maak je een verjaardagsliedje opnieuw?
Hoe maak je een verjaardagsliedje opnieuw?

instructies:

Stap 1

Stel dat u een nummer opnieuw wilt maken voor de verjaardag van een collega waarmee u in hetzelfde bedrijf werkt. De eerste stap naar het creëren van een dergelijke felicitatie zou de keuze van een muzikale compositie moeten zijn. Het belangrijkste hier is dat het motief licht, herkenbaar en gedenkwaardig moet zijn, wat indruk kan maken op de jarige en zijn gasten. De hits van de afgelopen jaren, het werk van je favoriete artiesten, of gewoon lichte muziek, waarop je felicitaties kunt componeren, volstaan.

Stap 2

Schrijf in een kolom de kwaliteiten op die je in de jarige wilt benadrukken: waarom waardeer en respecteer je hem, welke karaktereigenschappen helpen hem in het leven, hoe hij is in werk en communicatie met jou. Hoe meer lovende scheldwoorden je typt, hoe gemakkelijker het zal zijn om ze te kleden in een mooie felicitatieliedtekst.

Stap 3

En vergeet de wensen niet. Ook al is dit een lied, het zou gepast zijn om aan het eind ten minste één couplet te wijden aan goede wensen.

Stap 4

U feliciteert bijvoorbeeld uw collega, een voormalig militair, met de onderscheidende kwaliteiten - vastberadenheid en het vermogen om problemen op te lossen, activiteit in alle zaken. Zijn favoriete muzikale compositie is Y. Antonov's nummer "Under the Roof of Your House", dat gemakkelijk opnieuw kan worden gemaakt. Als gevolg hiervan zou de felicitatie als volgt kunnen zijn: We hebben geen reden om te twijfelen En er is hier geen extra lof, Een geweldige man is tenslotte een geweldige jarige - jij! Je militaire training, En om op de hoogte te zijn, zal altijd helpen om met een enorme berg problemen om te gaan, allemaal moeilijk op te lossen problemen zonder lawaai en zonder poespas, om taken serieus te benaderen, hoogten bereiken en in de fabriek actief leven, en in de sport, en op feesten je bent altijd een model van prestige, De dames zuchten in koor: "Ah!" als een muur. Op deze januari, besneeuwde dag, wensen we je uit de grond van ons hart, Dat vreugde, geluk en hoop je leven vullen. En zodat elke dag brengt geluk in je handpalmen, En moge geluk in je ogen schijnen En je hebt genoeg kracht voor alles!

Stap 5

Je hoeft het alleen maar op aparte vellen te printen voor jezelf en op een mooie ansichtkaart - voor de jarige en tijdens de viering alleen of met iemand van het personeel mee te zingen. Zorg ervoor dat je collega deze felicitatie zeker leuk zal vinden, want het hele publiek zal meezingen en applaudisseren!

Aanbevolen: