Hoe U Uw Trouwdag Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Trouwdag Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Trouwdag Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Trouwdag Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Trouwdag Kunt Achterhalen
Video: Hoe je uit een leesdip komt u0026 3 boekentips om lezen op te pakken 2024, April
Anonim

De nieuwsgierige mensheid heeft de meeste ontdekkingen gedaan en probeert op zijn minst met een oog in de toekomst te kijken. Ik vraag me af welke ontdekkingen je zult doen als je de datum van je bruiloft wilt weten?

Hoe u uw trouwdag kunt achterhalen
Hoe u uw trouwdag kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Maak een compatibiliteitshoroscoop en een persoonlijke horoscoop. Het internet staat vol met dergelijke bronnen (evenals allerlei rekenmachines en online tests). Sommige sites veronderstellen ook een elementaire kennis van de basisprincipes van astrologie of proberen ze rechtstreeks aan te leren in de tekst van het formulier dat wordt ingevuld voor het opstellen van een horoscoop (zoals bijvoorbeeld https://psihologicheskietesty.blogspot.com/2010/10/blog-post_8802.html). Helaas kun je bij sommige van deze sites maar één ontdekking doen: de afstammelingen van Ostap Bender zijn nog niet uitgestorven in Rusland! Daarom is het beter om direct contact op te nemen met astrologen, zodat je in ieder geval weet aan wie je geld betaalt en waarvoor

Stap 2

Zie een goede waarzegger en heb een waarzeggerij van een foto. Geef haar je foto en een foto van je verloofde. Als, om wat voor reden dan ook, de foto van de door jou gekozen foto afwezig is, kan de waarzegger deze sessie nog steeds uitvoeren met alleen jouw foto. Maar in dit geval moet de trouwdag nog worden opgehelderd, omdat schommelingen voor meerdere dagen of zelfs maanden mogelijk zijn. De waarzegger zal je helpen de datum van de bruiloft te achterhalen met behulp van handlijnkunde (men gelooft dat dit de meest nauwkeurige waarzeggerij is die mogelijk is); de aanwezigheid van de bruidegom wordt in dit geval aangemoedigd.

Stap 3

Als je de tradities van je orthodoxe voorouders respecteert en een tempel bezoekt, raadpleeg dan de kerkelijke kalender of praat met een priester over het vastleggen van een bruiloft en/of trouwdatum. Volgens de traditie zijn de meest gebruikelijke periodes voor bruiloften de periode van Krasnaya Gorka (de eerste zondag na Pasen) tot Trinitatis, evenals de periode van het einde van de vastentijd in Petrov tot het begin van de Hemelvaart en de vleeseter van de herfst (na 14 sept). Maar ze worden in principe op elke dag gekroond, behalve op vastendagen (lange vastendagen, woensdag en vrijdag) en patronale feestdagen. En u kunt zich onbeperkt inschrijven bij de burgerlijke stand.

Stap 4

Vraag je vriend naar je verwachte trouwdatum. Het is mogelijk dat de dag die hij zal noemen niet samenvalt met een van de mogelijke waarzeggerij, simpelweg omdat hij nog geen plannen heeft om met je te trouwen.

Aanbevolen: