Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Hun Trouwdag

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Hun Trouwdag
Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Hun Trouwdag

Video: Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Hun Trouwdag

Video: Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Hun Trouwdag
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Wanneer de beste (of gewoon goede) vriend trouwt, kan zo'n gebeurtenis niet worden genegeerd. Laat andere gasten komen, eet fatsoenlijk een salade en zeg de gebruikelijke zinnen over 'wederzijds begrip en welzijn'. Als echte metgezel moet je ervoor zorgen dat je vriend zich noch aan de vooravond van de bruiloft, noch op de dag van de bruiloft, geen seconde zal vervelen.

Hoe een vriend te feliciteren met hun trouwdag
Hoe een vriend te feliciteren met hun trouwdag

instructies:

Stap 1

Organiseer een vrijgezellenfeest

Halfnaakte dames uit een stripclub zijn misschien goed, maar niet origineel. Echte jongens staan altijd klaar aan de vooravond van de bruiloft van een vriend om ervoor te zorgen dat zijn vrijgezellendroom uitkomt: springen met een parachute, fietsen, vliegen in een windtunnel. Je kunt het tweede certificaat voor een avontuur presenteren aan je minnares op een bruiloft - nu hebben ze alles gemeen, zelfs indrukken.

Stap 2

Maak een niet-triviale toast

Vertel ons over de schat die op deze gedenkwaardige dag naar de bruid gaat. Vertel alle gasten over de talenten van je vriend: hij zet goddelijk koffie, aarzelt niet om linnen te strijken, of wiegde je kinderen (of zijn neefjes) als een echte oppas. En vergeet niet zijn belangrijkste voordeel te noemen - een hartstochtelijk verlangen om de hele wereld aan de voeten van zijn geliefde te leggen. Probeer ironie en ontroering te combineren in een paar zinnen - dit zal de pasgetrouwden of andere gasten niet onverschillig laten. Als spreken in het openbaar niet jouw ding is, maak dan een spiekbriefje met je toast, maar onthoud het niet.

Stap 3

Gefeliciteerd actie

Als vriend van de bruidegom moet je hard werken op zijn bruiloft - zowel om de bruid te verlossen als om haar schoen te helpen bij het banket. Dus de vooraf voorbereide cijfers komen van pas. Leer het favoriete nummer van de bruid als achtergrondzangeres op de bruiloft. Maak een diavoorstelling met grappige foto's van de pasgetrouwden. Lees een rap, dans op de hit van moslim Magomayev, laat trucjes zien door de kousenband van de bruid uit de mouw van haar grootvader te halen - kies in het algemeen een genre naar de smaak van je vriend en zijn gelovigen.

Stap 4

Op een originele manier presenteren

De meeste jongeren zijn nu praktisch ingesteld en krijgen het liefst geld cadeau. Respecteer hun wensen door een vleugje originaliteit toe te voegen. Verander het bedrag in kleine coupures, plak het op één tape en rol het in een rol - zo'n ongewone "strategische voorraad" zal jonggehuwden met gevoel voor humor aanspreken. Rol de bankbiljetten op tot kokers en vul ze met ballonnen (zorg er wel voor dat ze niet van tevoren barsten. Geef het geld direct in de minikluis in de vorm van een boek.

Aanbevolen: