Een Vriend Feliciteren Met Een Verjaardag An

Inhoudsopgave:

Een Vriend Feliciteren Met Een Verjaardag An
Een Vriend Feliciteren Met Een Verjaardag An

Video: Een Vriend Feliciteren Met Een Verjaardag An

Video: Een Vriend Feliciteren Met Een Verjaardag An
Video: Gefeliciteerd LIEVE VRIEND - FIJNE VERJAARDAG! #naamverjaardag 2024, Mei
Anonim

Vrouwen noemen hun vriend vaak de dichtstbijzijnde persoon. Dit komt door het feit dat zij het is die alle geheimen kan toevertrouwen en zelfs in de meest wanhopige situaties om hulp kan vragen. En wanneer een vriend jarig is, vooral een ronde date, moet ze op een speciale manier worden gefeliciteerd.

Een vriend feliciteren met een verjaardag an
Een vriend feliciteren met een verjaardag an

instructies:

Stap 1

Al je bewondering voor zo'n buitengewoon persoon als je vriend kan worden uitgedrukt in de verzen van je eigen compositie. Tegelijkertijd is het niet nodig om met een te grote poëtische creatie te komen. Laat het maar 4 regels hebben, maar geschreven vanuit het hart. Denk er bij het schrijven van een gedicht aan om de persoonlijke kwaliteiten van je vriendin te prijzen, vooral die die haar vrouwelijkheid volledig benadrukken. Het kan huiselijkheid zijn, en vriendelijkheid, en genegenheid, en nog veel meer.

Stap 2

Je kunt je vriendin een paar lovende odes geven die zijn gecomponeerd in de stijl van een hokku, d.w.z. Japanse drie-verzen. Bedenk echter voordat u dergelijke gedichten gaat schrijven wat u precies wilt dat ze zeggen. Japanse poëzie is tenslotte een opslagplaats van diepe betekenis en wijsheid. En je drie verzen moeten volledig voldoen aan de oosterse tradities.

Stap 3

Je kunt je vriendin oorspronkelijk feliciteren door een persoonlijke muurkrant voor haar samen te stellen. Als uitgangsmateriaal zijn haar foto's geschikt - zowel op volwassen leeftijd als in de kindertijd. Pak bovendien geschikte poëtische spaties op, sla verf en kleurpotloden in. De vlucht van je verbeelding bij het opmaken van zo'n muurkrant is niet beperkt. Je kunt een krant met alles versieren - van zijden of satijnen linten tot ballonnen en bloemen.

Stap 4

Als alternatief kunt u uw eigen cake bestellen of bakken, versierd met mastiek. Zoete figuren en het algemene patroon van de coating kunnen absoluut alles zijn. Jij weet immers beter dan anderen wat je vriend leuk vindt. Misschien wordt het een bloemenweide met madeliefjes of een schatkist. Naast de taart kun je ook een boeket bloemen boetseren van mastiek. Een zeldzame vrouw zal zo'n lief geschenk niet waarderen.

Stap 5

Bereid een verrassing voor je vriendin voor - bestel een dansshow voor haar vakantie. Toegegeven, deze geschenkoptie is alleen geschikt als het jubileumfeest plaatsvindt in een restaurant.

Stap 6

Presenteer je vriend haar portret. Kunstenaars kunnen het voor u tekenen vanaf een foto. Zoek eerst uit welke foto een van de meest geliefde foto's van je vriend is en breng hem dan naar de kunstenaar. In gespecialiseerde winkels vind je gemakkelijk een lijst voor een canvas. Een vriendin zal zo'n geschenk zeker niet vergeten, en de foto zal een prominente plaats innemen op de muur van haar appartement of huis.

Stap 7

Je kunt je vriendin ook iets geven waar ze al heel lang van droomt. Bijvoorbeeld een abonnement voor meerdere spa-bezoeken of een massagecursus. Of misschien kan een reis naar een paradijselijk eiland een geschenk zijn. Het hangt allemaal af van uw financiële mogelijkheden en de mate van verbondenheid van uw vriend met u.

Aanbevolen: