Hoe Breng Je Je Trouwdag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Trouwdag Door?
Hoe Breng Je Je Trouwdag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Trouwdag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Trouwdag Door?
Video: Dromen over je trouwdag – Afl. 1/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een plechtige gebeurtenis die onvergetelijk wordt voor de pasgetrouwden, hun familie en vrienden. De voorbereiding erop kan niet een week duren, maar enkele maanden. En dit alles voor de belangrijkste trouwdag, bestaande uit verschillende acties. Maar in welke volgorde moeten ze worden getekend?

Hoe breng je je trouwdag door?
Hoe breng je je trouwdag door?

instructies:

Stap 1

De trouwdag begint met het uitkopen van de bruid door de bruidegom. Bij het losgeld ondergaat de bruidegom tests die zijn voorbereid door de vrienden van de bruid. Om bijvoorbeeld gedenkwaardige datums te noemen, een sleutel te vinden en het slot te openen, een foto te kopen van de bruid, haar schoen, enz. Deze fase eindigt met een buffettafel, die door de moeder van de bruid wordt gedekt voor de toekomstige schoonzoon en zijn familieleden.

Stap 2

De huwelijksstoet gaat naar de burgerlijke stand voor de huwelijksceremonie. Na registratie worden de bruid en bruidegom officieel man en vrouw. Het trouwscenario wordt uitgedacht door de medewerkers van de burgerlijke stand. De ceremonie begint met een inleidende toespraak van de gastheer, gevolgd door een uitwisseling van ringen, afscheidswoorden van ouders, felicitaties aan de gasten, de eerste dans van de pasgetrouwden. Vanuit het gebouw van de burgerlijke stand neemt de pas gemaakte echtgenoot zijn vrouw mee naar buiten onder vliegende rozenblaadjes, graan, snoep en munten.

Stap 3

Als het bruidspaar op dezelfde dag een huwelijk heeft gepland, dan dient dit direct na de burgerlijke stand plaats te vinden. Deze procedure duurt meer dan een uur, dus velen stellen de bruiloft uit naar een latere datum.

Stap 4

Er zijn meestal nog een paar uur over van de huwelijksceremonie tot het banket in het restaurant. Op dit moment rijden de pasgetrouwden door de stad en wordt er ook gefotografeerd. Tijdens de wandeling bezoekt de stoet alle belangrijke plaatsen van de stad: parken, pleinen, fonteinen, de ontmoetingsplaats voor pasgetrouwden, enz. Ook het leggen van bloemen bij het monument voor de gesneuvelde soldaten (of de eeuwige vlam) begint een traditie te worden. De ontwikkeling van de route kan ook afhangen van het advies van de fotograaf, die u zal vertellen waar de meest succesvolle foto's zullen worden verkregen. Als de pasgetrouwden de wens hebben om een video-opname van de trouwdag te maken, dan mag dit niet worden gedaan door de fotograaf die dezelfde service biedt.

Stap 5

In het restaurant worden de pasgetrouwden traditioneel begroet door de ouders met een brood, waarvan zowel de bruidegom als de bruid een hap moeten nemen, nadat ze eerder hebben gezouten. De pasgetrouwden drinken ook champagne en breken glazen. Tijdens het banket worden de toastmaster-wedstrijden gehouden voor gasten. Hoe interessanter het programma, hoe leuker het feest wordt. De traditionele zijn de eerste dans van de bruid en bruidegom, het aansnijden van de taart, de bruid en bruidegom gooien een kousenband. Op verzoek van het bruidspaar mogen ze ter voorbereiding op het feest nog enkele huwelijksceremonies uitkiezen die de toastmaster hen zal aanbieden.

Stap 6

De pasgetrouwden zijn de eersten die het restaurant verlaten. Terugkeren naar huis impliceert de vervulling van enkele tradities: de bruidegom moet de bruid in zijn armen over de drempel dragen om haar te beschermen tegen boze geesten, de pasgetrouwde stappen over het open slot, dat de pasgetrouwden dicht bij elkaar sluiten, en de sleutel weggooien, waardoor ze sterker worden het huwelijk voor vele jaren.

Aanbevolen: