Hoe Breng Je Je Tweede Trouwdag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Tweede Trouwdag Door?
Hoe Breng Je Je Tweede Trouwdag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Tweede Trouwdag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Tweede Trouwdag Door?
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de meest onvergetelijke en unieke dagen in het leven van een persoon. Daarom wil ik dat alles van de hoogste standaard is. Maar naast de eerste trouwdag is er ook een tweede, en die mag qua gezelligheid zeker niet achterblijven op de eerste.

Hoe breng je je tweede trouwdag door?
Hoe breng je je tweede trouwdag door?

instructies:

Stap 1

Start het programma voor de tweede dag op vrijwel dezelfde manier als voor het scenario voor de eerste dag. Gasten moeten aangeven waar ze worden verwacht en hoe laat. De organisatoren zijn verplicht eerder te verschijnen en alles voor te bereiden op de komst van gasten en pasgetrouwden: muziek, rekwisieten voor wedstrijden en spelletjes, het terrein versieren.

Stap 2

Bedenk wat je met de verzamelde gasten kunt doen. Je kunt videobeelden aanbieden die de dag ervoor zijn gemaakt of een fototentoonstelling met foto's over hetzelfde onderwerp. Organiseer een test van gehoor, geheugen, vestibulair apparaat, gevolgd door katerbehandeling. Later - heronderzoek en verificatie van de effectiviteit van de behandeling De pasgetrouwden kunnen eerder verschijnen dan de gasten en optreden als begroeters, of later, maar dan kunt u een ontmoeting regelen, in ieder geval met applaus.

Stap 3

Het is noodzakelijk om het script te schilderen, en dans en liedjes niet te vergeten. Competities zijn geschikt om te testen hoe jongeren met het huishouden omgaan. Overhandig hen aan het eind een certificaat met uitstekende cijfers voor de vakken die verantwoordelijk zijn voor het huishouden. Op de tweede dag kunt u ontdekken wie de eerstgeborene van de jongen zal zijn. We moeten twee babypoppen en roze en blauwe kleren maken. Je moet genoeg kleren uittrekken om de baby aan te trekken. Als er meer blauwe kleding wordt verkregen, zal er een jongen zijn, roze - een meisje. Het is de gewoonte om jonge boompjes te planten, wat symbool staat voor liefde en de groei ervan in de loop van de tijd. Als de vakantie thuis wordt georganiseerd, kun je symbolisch een zaailing in een pot planten en vervolgens op een zonnige plaats zetten. De mummers zijn ongetwijfeld een kenmerk van de tweede dag.

Stap 4

U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een bruiloft te houden in de vorm van buitenactiviteiten. Maak een uitstapje naar het recreatiecentrum of de stad uit. Als het evenement in de winter plaatsvindt, kan het sleeën, skiën, snowboarden zijn. En als je in de zomer naar een paintballclub kunt gaan. Dit is opwindend, extreem amusement.

Stap 5

Organiseer een uitstapje naar de sauna of het stoombad. Het stoombad en het zwembad zullen de stress verlichten na de eerste dag van de bruiloft, en vrienden zullen de jongeren overladen met eeuwige liefdeswensen en nieuwe felicitaties.

Stap 6

Je kunt de natuur in, en dat is niet seizoensafhankelijk. Vreugdevuur, liedjes, kebab helpen je op te warmen en een heerlijke dag door te brengen. Hier kunt u ook spelletjes en wedstrijden organiseren, en de nachtelijke sterrenhemel inspireert tot romantiek. De hele nacht kun je langs een rivier of meer lopen en je liefde bekennen.

Stap 7

Organiseer een liefdescarnaval. Maak een maskerade. Loop, loop zo. Je kunt je verkleden in kostuums, geniet van je verliefdheid. Of misschien wordt het een thema-avond, waar iedereen een scène uit het echte leven van de pasgetrouwden zal voorbereiden. Of een dansmarathon, waar zowel gasten als helden van de gelegenheid uit kunnen komen. Op de eerste dag lukt het jongeren meestal niet om een wandeling te maken.

Stap 8

Als er een mogelijkheid is om licht te reizen op een jacht of boot, ontzeg jezelf dan dit plezier niet.

Aanbevolen: