Hoe Maak Je Het Juiste Huwelijksbudget?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Het Juiste Huwelijksbudget?
Hoe Maak Je Het Juiste Huwelijksbudget?

Video: Hoe Maak Je Het Juiste Huwelijksbudget?

Video: Hoe Maak Je Het Juiste Huwelijksbudget?
Video: GASTENLIJST, BUDGET u0026 MEER 👰🤵 BRUILOFT Qu0026A MET MARCO | Sarah Rebecca 2024, Maart
Anonim

Het huwelijksbudget bestaat uit minimaal enkele tientallen items. Als de bruiloft met een klein aantal gasten is, zijn er nog steeds kosten voor trouwjurken, make-up en haar, colonne, foto- en videofilms, diner. Eventueel vrijgezellenfeesten. Huwelijksreis. Een luxe bruiloft voegt een banket, showprogramma, hosts, script en andere kostbare details toe.

Bruiloft budgetteren
Bruiloft budgetteren

Kostenoverzicht maken

De eerste beslissing van de bruid en bruidegom of hun ouders is hoe plechtig de ceremonie zal zijn en hoeveel gasten er mogen zijn. Vandaar de volgende kostenposten.

Trouwlocatie. Trouwpaleis of organisatie van een buitenbruiloft. In het geval van een off-site viering, worden de kosten voor het decoreren van de locatie van de ceremonie, de gastheer van de ceremonie en de muzikale begeleiding toegevoegd. Als er een bruiloft moet komen, wordt er een extra kostenpost toegevoegd.

Het tweede belangrijke onderdeel van het huwelijksbudget is de locatie van het banket, de keuze van het huwelijksmenu en de aankleding van de zaal. Hierbij zijn de kosten direct afhankelijk van het aantal personen dat is uitgenodigd voor de bruiloft. U kunt het probleem zelf aanpakken, u kunt rekenen op een uitgenodigde gastheer of u kunt een professionele weddingplanner uitnodigen. De ervaring leert dat besparen op professionals bij het voorbereiden van een bruiloft riskant en duurder is. Jouw taak is om een keuze te maken.

Vandaar de keuze van de gastheer van het huwelijksfeest. Meestal wordt de presentator betrokken bij het oplossen van vragen over het scenario van de huwelijksavond, showprogramma, het uitnodigen van artiesten, enscenering van technische effecten en muzikale begeleiding van het banket. De kosten zullen duidelijk zijn nadat het script voor de gala-avond van de uitgenodigde artiestenvergoedingen is overeengekomen.

Essentiële elementen van elke bruiloft

Floristiek. Dit belangrijke moment zal zowel bij een bruiloft zonder gasten als bij een groots huwelijk aanwezig zijn. De kosten van bloemen en decoratie zijn afhankelijk van de tijd van het jaar, van de omvang van het evenement, van de kosten van bloemistendiensten. Er zal veel moeite en geld nodig zijn om de look, make-up en trouwjurk en schoenen van de bruid te creëren. De bruidegom zal een kostuum en veel traditionele details moeten kiezen.

De enscenering van de huwelijksdans wordt steeds populairder. Daarom houden we rekening met de kosten van enscenering, danslessen voor het bruidspaar. Ouders of vrienden van de pasgetrouwden moeten zorgen voor de aankleding van de slaapkamer of het appartement, een luxe hotelkamer voor de jeugd. Vergeet niet om vrijgezellenfeesten op te nemen in het huwelijksbudget. Om ze uit te voeren, moet u mogelijk scripten, een café of bar kiezen, bowlen of betalen voor andere leuke opties.

Huwelijksstoet en zijn ontwerp. Het kan van alles zijn, van een retro koets met drie paarden tot een klassieke limousine of zelfs een helikopter. Bedrukkingsproducten voor de bruiloft. De keuze van fotografen en videofilmspecialisten, de daaropvolgende montage en het maken van een videosequentie van de viering is zeer verantwoordelijk. Vergeet het onmisbare kenmerk van de bruiloft niet - de taart.

Na het einde van de bruiloft - huwelijksreis met een traditionele huwelijksreis. Elk detail van de voorbereiding is belangrijk en noodzakelijk. In dit stadium, wanneer je vooraf de plaatsen en specialisten, het scenario en het menu hebt geselecteerd, de prijzen en vergoedingen hebt geleerd, kun je veilig de kosten van de bruiloft berekenen. U ziet waar u kunt besparen, wat u kunt aanvullen.

Aanbevolen: