Hoe U Uw Huwelijksbudget Plant

Hoe U Uw Huwelijksbudget Plant
Hoe U Uw Huwelijksbudget Plant

Video: Hoe U Uw Huwelijksbudget Plant

Video: Hoe U Uw Huwelijksbudget Plant
Video: Syngenta Aardappelziektes 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis die je leuk en onvergetelijk wilt maken. Maar het komt vaak voor dat het budget van de pasgetrouwden het niet toestaat een prachtige bruiloft te organiseren, met een enorm aantal bloemen, livemuziek en vuurwerk. U kunt de huwelijksceremonie naar eigen inzicht organiseren, maar hiervoor moet u het budget goed besteden.

Hoe u uw huwelijksbudget plant
Hoe u uw huwelijksbudget plant

Initiële en definitieve huwelijksbegroting

Het budget van elke bruiloft heeft zijn eigen limieten. Bij het vormen ervan kunnen de pasgetrouwden vertrouwen op eigen kracht (geld sparen voor een bruiloft, een lening afsluiten bij een bank) of op de hulp van dierbaren (lenen).

Bij het plannen van uw huwelijksbudget moet u een lijst maken van mogelijke verspillingen. Vervolgens worden enkele belangrijke items uit deze lijst geselecteerd (bijvoorbeeld trouwjurken voor het bruidspaar, een banket en een colonne van het bruidspaar). Naast elk van de geselecteerde items moet u aangeven hoeveel u eraan wilt uitgeven. Bij het plannen van een bruiloft mag u niet beknibbelen op de kwaliteit van het eten, de diensten van een fotograaf, het bureau voor het organiseren van het huwelijksfeest en natuurlijk de gastheer voor uw evenement.

Hoe geld besparen bij het organiseren van een bruiloft?

Wanneer u contact opneemt met een trouwbureau, kunnen pasgetrouwden een extra reeks diensten worden aangeboden die niet in hun huwelijksbudget waren opgenomen. De aangeboden diensten zijn zo aantrekkelijk dat u ze wilt hebben, maar hoe kunt u in dit geval uw uitgaven plannen? Je kunt alle auto's in de colonne zelf versieren (behalve de limousine van het bruidspaar - deze moet door professionals worden versierd). Salades voor het trouwmenu kunnen goedkoper besteld worden (bijvoorbeeld zonder garnalen, mosselen en andere lekkernijen), maar de gerechten moeten wel van hoge kwaliteit en smaakvol blijven. Bruidssieraden van goede kwaliteit zijn verkrijgbaar in eenvoudige winkels. Hier kost het een orde van grootte goedkoper dan in trouwsalons. En je kennissen of vrienden die eerder een bruiloft speelden hebben een handdoek voor de vakantie.

Een plaats en tijd kiezen voor een bruiloft

De kosten van het huwelijksbudget worden grotendeels bepaald door de locatie van het banket en het tijdstip waarop de viering wordt georganiseerd. In de zomer zijn bruiloften duurder. De vakantie zal in het najaar wat goedkoper zijn. De meeste kans om grote kortingen te krijgen voor het organiseren van een huwelijksceremonie is de winter. In de winter kan de bruid een trouwjurk uit eerdere collecties kopen met een aanzienlijke korting (tot 70%). Er zijn ook negatieve momenten bij het organiseren van een bruiloft in de winter. Fruit voor de tafel en bloemen zullen dus veel meer kosten, de bruid moet extra warme accessoires voor de jurk kopen en de wandelingen van de pasgetrouwden moeten tot een minimum worden beperkt. Het kiezen van een locatie voor een bruiloft is de moeilijkste taak, omdat het niet zo eenvoudig is om een café of restaurant te vinden met een uitstekend en geschikt interieur voor een feest, een passende menukaart en redelijke prijzen.

Ga bij het organiseren van je eigen bruiloft niet af op voorbeelden van andere bruiloften met vrienden en kennissen. Laat uw feest uniek, onherhaalbaar en anders dan andere zijn.

Aanbevolen: