Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Vuuraap Op De Juiste Manier Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Vuuraap Op De Juiste Manier Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Vuuraap Op De Juiste Manier Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Vuuraap Op De Juiste Manier Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Vuuraap Op De Juiste Manier Te Vieren?
Video: KennisCafé: Nooit meer vliegen 2024, April
Anonim

De Meesteres van 2016 zal de Vuuraap zijn, en het belangrijkste element zal vuur zijn. Als je het komende jaar in alle opzichten succesvol wilt maken, dan moet je nadenken over hoe en waarin je dat gaat invullen.

hoe breng je oudejaarsavond 2016 door
hoe breng je oudejaarsavond 2016 door

Hoe je geluk kunt trekken in het jaar van de aap: Masquerade Fun

De aap zal je niet "vergeven" als je haar aankomst ontmoet met een saai feest in een huisjurk - dit is ten strengste verboden. Deze keer moet alles doordrongen zijn van plezier, de outfits moeten glanzen en sprankelen, zelfs een beetje op een verkleedpartij lijken. Het scenario van de vergadering van de hoofdvakantie zal ook verschillen van voorgaande jaren, aangezien de Aap niet van rustige bijeenkomsten houdt - ze zit tenslotte niet stil.

Vrolijk nieuwjaar 2016: kleuren en outfits voor de feestdagen

Het kleurenschema van het nieuwjaarskostuum moet de tinten van vuur weerspiegelen. Jurken en pakken van goud, oranje, bruin, koper, honing, rood, geel zijn voldoende. Vrouwen moeten sieraden van natuursteen dragen. Ondanks het feit dat het beeld over het algemeen helder en een beetje theatraal zal zijn, mogen onhandige dingen niet worden toegestaan.

Wat de snit betreft, kunnen vrouwen gemakkelijk cocktailjurken dragen met blote schouders en rug. Outfits gemaakt van zijde, brokaat zien er prachtig uit (vooral als ze zijn versierd met strass-steentjes en pailletten). De look wordt zeker compleet gemaakt met schoenen met hoge hakken en kleine avondtassen. Slim-fit jassen, lichte overhemden van lichte en bonte kleuren zijn geschikt voor mannen.

Eventuele leuke maskers die je desgewenst zelf kunt maken zijn welkom.

Hoe breng je oudejaarsavond 2016 door zodat het volgende jaar leuk en afwisselend is?

Een aap is een buitengewoon wezen, dus je zult het gebruikelijke scenario moeten verlaten volgens het "champagne-Olivier-TV-boom-slaap" -schema. Dit keer adviseren astrologen om de vakantie volgens een ongewoon programma door te brengen.

Vindt het feest thuis plaats, regel dan een themafeest, bijvoorbeeld in de stijl van het Braziliaanse carnaval. Gasten hoeven geen dure kostuums te kopen, maskers of veren zijn voldoende om de stijl van de vakantie te behouden. Het belangrijkste is niet om aan tafel te zitten, maar om veel te dansen, om deel te nemen aan wedstrijden en competities.

De volgende optie is om de vakantie te vieren in een restaurant, club of hotel, waar het plezier zal worden gehouden onder auspiciën van de Vuuraap. Ontmoet nieuwe mensen, vier het nieuwe jaar in hun bedrijf, neem deel aan alle evenementen.

Een volledig niet-standaard scenario is om de vakantie daar te vieren, met je vrienden of zelfs vreemden. De beste optie om het Jaar van de Vuuraap te ontmoeten, is naar zijn thuisland te gaan, naar warme exotische landen.

Aanbevolen: