Hoe Organiseer Je Een Exit-huwelijk

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Exit-huwelijk
Hoe Organiseer Je Een Exit-huwelijk

Video: Hoe Organiseer Je Een Exit-huwelijk

Video: Hoe Organiseer Je Een Exit-huwelijk
Video: Burgerlijk huwelijk Emile en Melissa 2024, Mei
Anonim

Het moment van de bruiloft is het belangrijkste en meest ontroerende moment van de trouwdag. Dit zijn de minuten waarop je zo'n langverwacht "ja" tegen elkaar zegt en een legitieme echtgenoot en echtgenote wordt. En om deze momenten nog gedenkwaardiger te maken - organiseer een buitenbruiloft buiten de muren van het kadaster.

Hoe organiseer je een exit-huwelijk
Hoe organiseer je een exit-huwelijk

Noodzakelijk

  • - paspoorten,
  • - geld,
  • - een overeenkomst met een vakantiebureau,
  • - eten en drinken voor de buffettafel.

instructies:

Stap 1

Behandel een exit-huwelijk niet als een optreden. Sommige mensen denken dat deze vorm van huwelijksregistratie niet echt is. Er is inderdaad zo'n optie dat de pasgetrouwden eerst officieel tekenen bij de burgerlijke stand, en pas daarna voeren ze de plechtige procedure uit, getrouwd. Trouwbureaus hebben echter al het niveau bereikt om een echte mobiele bruiloft te houden.

Stap 2

Zoek een vakantiebureau wiens incheckservice buiten het terrein voor u geschikt is. Houd er rekening mee dat dit de echte registratie is die u nodig hebt zonder voorafgaande registratie. Veel instanties sluiten een overeenkomst met de burgerlijke stand en een medewerker van deze instelling komt naar de huwelijksplaats om u officieel in te schrijven op de plaats van uw keuze. Natuurlijk kost deze service geld, maar voor zo'n origineel evenement moet je ze niet sparen.

Stap 3

Kies een plaats om in te schrijven. Vaker wel dan niet hebben vakantiebureaus al verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Dit kunnen stadsparken zijn, het grondgebied van een hotel of de oever van een meer of rivier. Houd er bij het kiezen van een trouwplaats rekening mee dat vreemden in de parken kunnen lopen en dat niemand het recht heeft om ze daar weg te jagen. Uw persoonlijke vakantie kan dus ongewenste kijkers hebben. Denk ook aan de weersomstandigheden. Inchecken in de open lucht is erg mooi. Maar wat als het regent? Een ideale optie voor een off-site bruiloft is een prachtig prieel op het grondgebied van het hotel of speciale tenten.

Stap 4

Praat met de artiesten over de aandachtspunten. U moet vooraf weten waar u zich zorgen over moet maken. Meestal neemt het huwelijksbureau de zaken over van het huren van het grondgebied, de registratie van de plaats van registratie en het transport van de benodigde apparatuur. Ook zorgen artiesten voor hun geluidstechnicus. U hoeft alleen te beslissen over de muziek die zal klinken tijdens de uitgang van de bruid naar het altaar en bij uw eerste dans.

Stap 5

Vergeet de buffettafel niet. Vraag het bureau naar serviesgoed voor het buffet - of het wordt verzorgd of dat u dit zelf moet beslissen. Bereid voedsel voor de buffettafel. Dit kunnen snacks en fruit zijn. Van drankjes voor een buffettafel zijn champagne, wijn en sappen ideaal. Vergeet vooral niet om minimaal twee maanden voor de datum een aanvraag in te dienen bij de burgerlijke stand, deze procedure is noodzakelijk voor elke vorm van registratie. Overweeg alle punten en uw bruiloft zal onvergetelijk zijn.

Aanbevolen: