Trouwen Op De Eilanden - Welke Plaats Te Kiezen?

Trouwen Op De Eilanden - Welke Plaats Te Kiezen?
Trouwen Op De Eilanden - Welke Plaats Te Kiezen?

Video: Trouwen Op De Eilanden - Welke Plaats Te Kiezen?

Video: Trouwen Op De Eilanden - Welke Plaats Te Kiezen?
Video: ‘Wij wilden per se trouwen op 20-02-2020’ 2024, April
Anonim

Een bruiloft is de grootste, je zou zelfs kunnen zeggen, een baanbrekende gebeurtenis in het leven van een man en een vrouw. Daarom dromen geliefden die een huwelijksverbintenis aangaan, dat deze gebeurtenis een leven lang herinnerd zal worden. Een bruiloft die ergens op exotische eilanden wordt gehouden, kan indrukwekkend zijn. Maar het is de moeite waard om te overwegen dat zo'n plezier uit de categorie van dure valt.

Trouwen op de eilanden - welke plaats te kiezen?
Trouwen op de eilanden - welke plaats te kiezen?

Malediven en Seychellen

Deze eilanden behoren tot de duurste en meest luxueuze vakantiebestemmingen. Een bruiloft hier kost je maar liefst $ 450, maar niet meer dan $ 2000. Het grootste nadeel is dat het programma van je feest wordt opgesteld door het hotel waar je gaat logeren. Er zijn geen afwijkingen van het geplande plan toegestaan. Hoewel dit een zeker pluspunt heeft - u hoeft zich nergens zorgen over te maken, alles is voor u doordacht. En uw vakantie wordt gehouden op dezelfde plaatsen waar veel sterren van de showbusiness en artiesten, zowel van wereldklasse als Russische, hun huwelijksceremonie hielden.

het eiland Bali

Op het eiland Bali worden alleen onofficiële huwelijksregistraties uitgevoerd. Maar je krijgt elke vorm van zijn bezit aangeboden. Je kunt zelfs in de jungle ringen wisselen, zelfs als je bij een waterval staat, of zelfs onder water. Ongebruikelijk en eigenaardig. De kosten van diensten die u op het eiland Bali wordt aangeboden, kunnen budget genoemd worden. U kunt voldoen aan het bedrag van minimaal $ 200 en niet meer dan $ 1.500. Er is slechts één nadeel: u kunt diensten van lage kwaliteit krijgen van de organisatoren.

Cuba eiland

Op het eiland is zowel de officiële registratie van het huwelijk als de onofficiële registratie toegestaan. Het kan direct bij het hotel worden gehouden. Registratie kost u ongeveer $ 1.000. Minpuntje één - lage kwaliteit van de dienstverlening.

Dominicaanse Republiek

In de Dominicaanse Republiek zijn de omstandigheden ongeveer hetzelfde als in Cuba, maar er wonen veel Russen in dit land die u zullen helpen uw ceremonie helder, magnifiek en opgewekt uit te voeren. De bruiloft kost 400 tot 1500 dollar.

Als je wilt dat je bruiloft stijlvol en modern is, ga dan naar de Bahama's. Je kunt op elk moment van het jaar een bruiloft op deze plek vieren. De huwelijksceremonie vindt overal plaats. Je kunt hiervoor zelfs een eiland verwijderen. Het pakket omvat alles - van de ceremonie zelf tot een romantisch diner.

Aanbevolen: