Hoe Te Trouwen In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Te Trouwen In Moskou
Hoe Te Trouwen In Moskou

Video: Hoe Te Trouwen In Moskou

Video: Hoe Te Trouwen In Moskou
Video: Il Divo - Come What May (Te Amaré) [Live In London 2011] 2024, April
Anonim

Een huwelijksfeest is een mooie en onvergetelijke vakantie. Veel stellen willen het in het hart van Rusland doorbrengen. Moskou is een stad met interessante mogelijkheden, die erg populair is bij mensen die hun hart verenigen.

Hoe te trouwen in Moskou
Hoe te trouwen in Moskou

Het is nodig

geld

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het organiseren van een bruiloft in Moskou best lastig is. Moskou is een enorme metropool, waarvan het ritme heel anders is dan het gemeten leven van andere steden. Wees geduldig en attent. hier zul je veel moeten kiezen en veel serieuze beslissingen moeten nemen.

Stap 2

Bedenk hoe je je bruiloft zou willen zien. In Moskou zijn er nu een groot aantal opties voor het houden ervan: van het traditionele losgeld van de bruid en een banket tot de on-site registratie van het huwelijk en een ongewone thematische vakantie. Het kan een origineel verhaal zijn over het liefdesverhaal van een pasgetrouwd stel, een bruiloft in welke historische stijl dan ook, of een traditionele nationale actie.

Stap 3

Neem voor het organiseren van een onvergetelijke en originele vakantie contact op met een trouwbureau dat al heel lang met succes dergelijke vieringen organiseert. In Moskou zijn er, in tegenstelling tot andere steden, meer dan 200. Dus je zult jezelf beschermen tegen verschillende overlappingen, vooral als het bedachte scenario vindingrijkheid en werk van professionals vereist.

Stap 4

Meestal vieren Moskovieten bruiloften traditioneel, wat past bij zowel jonggehuwden als genodigden. Om veel geld te besparen, worden veel organisatorische componenten zelf bedacht en uitgevoerd: ze bestellen apart een bruiloftstransport, een feestzaal die ze leuk vinden, nodigen een toastmeester uit, een fotograaf, een cameraman om een trouwfilm te maken, artiesten, enz. De finale van het feest is vaak vuurwerk en een lasershow. Dit alles vereist natuurlijk veel werk en tijd van de pasgetrouwden zelf, hun familieleden en vrienden, maar voor het grootste deel rechtvaardigt het al hun verwachtingen, hoewel het het optreden van onvoorziene situaties niet uitsluit.

Stap 5

Om auto's, een feestzaal te kiezen, neem de tijd en bezoek verschillende etablissementen. Zorg ervoor dat je van tevoren lunch of diner hebt in het restaurant of café waar je het feest gaat houden en waardeer de kwaliteit van de gerechten, want dezelfde gerechtnaam kan totaal verschillende smaken en ingrediënten hebben. En vraag bij het kiezen van een auto hoe goed deze de taak aankan.

Stap 6

Kies je toastmaster zorgvuldig. Chat met verschillende vertegenwoordigers van dit prettige beroep. Bespreek en kies het meest interessante en optimale scenario voor een huwelijksfeest voor jou. In de regel is het hele muzikale gedeelte van het banket, het uitnodigen van artiesten, andere gasten, enz. moet ook worden overeengekomen met de presentator.

Stap 7

Er zijn 28 registratiekantoren en 5 trouwpaleizen in Moskou. Natuurlijk is het beter om te kiezen voor degene die het meest succesvol in de huwelijksroute past. Uw huwelijksstoet kan zowel door het stadscentrum, de Rode en Manezhnaya-pleinen, de Lenin-heuvels als door romantische historische plaatsen gaan, bijvoorbeeld het landgoed "Arkhangelskoye", "Kuskovo", het Tsaritsyno-museumreservaat, waar prachtige offsite huwelijksceremonies worden gehouden ook georganiseerd…

Stap 8

Ga na de bruiloft naar de Loezjkov-brug. Het is hier dat honderden pasgetrouwden hun liefde bestendigen door gespen met hun initialen aan de Boom van Liefde te hangen. In tegenstelling tot andere plaatsen worden hier de symbolen van een verder gelukkig leven niet gekapt.

Aanbevolen: