Hoe Leuk Is Het Om Te Trouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Te Trouwen
Hoe Leuk Is Het Om Te Trouwen

Video: Hoe Leuk Is Het Om Te Trouwen

Video: Hoe Leuk Is Het Om Te Trouwen
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, April
Anonim

De bruiloft is een logisch vervolg op de roman. Als u en uw partner genieten van de manier waarop de relatie zich tussen u ontwikkelt, zult u waarschijnlijk willen trouwen. Dit is een onvergetelijke dag waarop jullie allebei de mooiste, grappigste en gelukkigste mensen moeten zijn.

Hoe leuk is het om te trouwen
Hoe leuk is het om te trouwen

instructies:

Stap 1

Kies een locatie voor uw bruiloftsbanket. Hiervoor is niet alleen een restaurant geschikt. In de zomer kunnen er feesten en dansen worden georganiseerd op de boot. Als u het op een afgelegen plek wilt vieren, kunnen u en uw gasten in het landhuis verblijven. Kies opties op basis van uw persoonlijke voorkeuren, evenals het aantal en het contingent gasten.

Stap 2

Zorg goed voor je foto's en video's. Je moet worden gefilmd door een professional, niet door een wederzijdse vriend die onlangs een camera heeft gekocht. Bespreek vooraf met de fotograaf wat voor fotosessies je wilt doen. Als je niet veel tijd wilt besteden aan het poseren op de belangrijkste dag, kunnen foto's de dag ervoor worden gemaakt.

Stap 3

Zoek een toastmeester en muzikanten om u en uw gasten te vermaken. Neem hun keuze serieus, want het hangt er voor een groot deel van af of je plezier zult hebben of niet. Kies een programma dat iedereen leuk zal vinden. Houd rekening met zowel de leeftijd als het beroep van de gasten. Als de genodigden uit een gelijk aantal jongeren en ouderen bestaan, vraag de begeleiders dan om intergenerationele blokken in het programma op te nemen.

Stap 4

Organiseer een thema-avond. Bijvoorbeeld een bruiloft in de traditie van de vorige eeuw. Vergeet niet om alle gasten te waarschuwen, zodat ze zich kunnen klaarmaken. Houd er rekening mee dat je iets eerder moet beginnen met het plannen van dit soort bruiloft dan de gebruikelijke.

Stap 5

Besteed aandacht aan elke gast. De genodigden zullen het leuk vinden als ze, al is het maar voor even, het middelpunt van ieders aandacht worden. Je kunt de toastmeester vragen om in ieder geval een kwatrijn over iedereen te schrijven. Geef de nodige informatie over de persoon die hem onderscheidt van alle anderen. Dan zal hij begrijpen dat het gedicht specifiek aan hem is gericht.

Stap 6

Organiseer wedstrijden en dansen. Dit is ook een element van plezier. Jouw taak is om samen met de organisatoren nieuwe, onbekende taken voor de deelnemers te bedenken. Daarnaast is de muziekkeuze erg belangrijk. Ze moet leuk zijn, niet vervelend, oprecht.

Aanbevolen: