Hoe Te Trouwen Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Te Trouwen Op Oudejaarsavond
Hoe Te Trouwen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Te Trouwen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Te Trouwen Op Oudejaarsavond
Video: Коп по Войне. Первые переселенцы в Восточную Пруссию. История ребенка, прошедшего Войну 2024, April
Anonim

Voor sommigen is Nieuwjaar gewoon een feestdag die op 1 januari valt. Maar het kan de belangrijkste dag in het leven worden en veranderen in een echt sprookje, als het op deze dag is dat je je familie-unie aangaat. Hoe maak je je droom waar als 1 januari een feestdag is?

Hoe te trouwen op oudejaarsavond
Hoe te trouwen op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Maak hiervoor een uitstapje naar romantische bestemmingen die populair zijn bij toeristen. Ze bieden het hele jaar door trouwdiensten aan om hun eigen populariteit te behouden. De stad Verona is perfect met het beroemde balkon van Julia en Romeo en met verschillende kerkkapellen, waar religie een bruiloft op 1 januari toelaat.

Stap 2

Kies vooraf een geschikte plaats, de kans bestaat namelijk dat je niet de enige bent die op zo'n dag een huwelijk wil laten registreren.

Stap 3

Overweeg de financiële kant van deze kwestie. Bereid documenten voor: paspoorten, visa, uitreisvergunningen. Dit moet van tevoren worden gedaan, omdat aan de vooravond van de vakantie instellingen instabiel kunnen zijn.

Stap 4

Reserveer een plaats, specificeer het tijdstip van de ceremonie. Spreek van tevoren een kamer in het hotel af waar u uw huwelijksnacht wilt doorbrengen.

Stap 5

Denk aan de route en trouwjurk (het kan van alles zijn, van de traditionele trouwjurk tot de meest extravagante kleding).

Stap 6

Zorg dat er vrije dagen zijn op het door jou gewenste tijdstip. Begin op de afgesproken tijd met het waarmaken van je fantasie.

Stap 7

Als al het bovenstaande niet bij u past, regel dan op dit moment een zeecruise voor uzelf. De kapitein van elk schip heeft het volste recht om op elk moment huwelijken te registreren tijdens een reis tussen burgers van elk land (denk natuurlijk van tevoren na over de financiële en documentaire kant van deze kwestie).

Aanbevolen: