Hoe Te Trouwen In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Te Trouwen In St. Petersburg
Hoe Te Trouwen In St. Petersburg

Video: Hoe Te Trouwen In St. Petersburg

Video: Hoe Te Trouwen In St. Petersburg
Video: St. Petersburg Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

St. Petersburg is een stad die opvalt in zijn architectuur. Het historische centrum kan dienen als een prachtige setting voor elke huwelijksceremonie. En als je een gezellig landschap wilt, ga dan naar Gatchina of Peterhof.

Hoe te trouwen in St. Petersburg
Hoe te trouwen in St. Petersburg

instructies:

Stap 1

De belangrijkste criteria bij het kiezen van een locatie voor een bruiloft is het aantal gasten en het budget dat voor het evenement is toegewezen. Hoe minder gasten u wilt uitnodigen en hoe hoger uw financiële draagkracht, hoe makkelijker het is om een geschikte locatie voor de ceremonie te vinden.

Stap 2

Ga bij het zoeken naar een geschikte site uit van uw eigen voorkeuren. St. Petersburg heeft een groot aantal etablissementen die ruimte bieden voor banketten en buffetten. De catalogus van restaurants en cafés kan worden bekeken op de website www.svadbaspb.ru. Voordat u over een optie gaat nadenken, moet u naar de instelling gaan en met de beheerder praten. Als u van plan bent een groot aantal gasten uit te nodigen voor de bruiloft, vraag dan om kortingen op het menu of sta erop uw eigen alcohol te kopen. Hij is het die de duurste begrotingspost is bij het bestellen van service in restaurants.

Stap 3

Zorg voor het vervoer van de bruidegom, bruid en gasten. Als sommige gasten in hun auto zitten, kunt u zich beperken tot het bestellen van een minibus en een limousine of een retro-auto. Voor voorstellen voor het huren van oldtimers, zie hier - www.retropiter.ru en limousines - op de website www.limopeter.ru. Het is verplicht om vooraf een auto te bestellen door het sluiten van een overeenkomst met het bureau, waarin de kleur, het merk en het tijdstip van levering worden vermeld. Anders loop je op je trouwdag het risico iets heel anders te zien dan je had verwacht, of helemaal niet te wachten op de overdracht.

Stap 4

Zodat prettige herinneringen aan de bruiloft niet uit je geheugen worden gewist, laat je een professionele fotograaf en video-opnames maken. De foto's gemaakt door een specialist zijn niet te vergelijken met afdrukken uit gewone zeepbakjes. Het is het beste om een fotograaf te zoeken via vrienden die hun objectieve beoordelingen al kunnen geven. Maar als er geen zijn, zal de site www.mywed.ru u helpen. Daar kun je voorbeelden van werken zien en chatten met hun makers.

Aanbevolen: