Wat Te Geven Voor Een Houten Bruiloft

Wat Te Geven Voor Een Houten Bruiloft
Wat Te Geven Voor Een Houten Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Houten Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Houten Bruiloft
Video: ZELF EEN STAPELTAART MAKEN 2024, April
Anonim

Een houten bruiloft wordt de vijfde verjaardag van het gezinsleven genoemd. De symbolische betekenis van deze datum ligt in het feit dat de relatie van de echtgenoten de krachttest al heeft doorstaan. Ze slaagden erin een sterke familie te stichten die betrouwbare wortels heeft neergezet.

Wat te geven voor een houten bruiloft
Wat te geven voor een houten bruiloft

De traditie van het vieren van een houten bruiloft is ontstaan in Duitsland. Daar herhaalt een houten bruiloft de huwelijksceremonie bijna volledig, maar in speelse tinten. In Rusland is het gebruikelijk om familieleden en goede vrienden uit te nodigen voor zo'n feest. Tegelijkertijd moeten gasten zeker houten voorwerpen cadeau doen.

Je kunt een kleine salontafel, een plank voor boeken, een paar krukjes, een schattige koekoeksklok voor een houten bruiloft geven. Een goed cadeau is een gebeeldhouwde doos voor het opbergen van geld of sieraden, een grote houten vaas, een wijnkan of een decoratief wandpaneel van hout. Als er een kind in het gezin opgroeit, kun je een houten hobbelpaard geven. Het is onwaarschijnlijk dat de ouders van streek zullen zijn dat het geschenk niet voor hen bedoeld is.

Denk voor een bescheidener cadeau aan een houten fotolijst, een mooi versierde set snijplanken of deegrollers, een houten dienblad of beschilderde lepels. Een diep symbolisch geschenk is een groot houten hoefijzer - een traditioneel symbool van een gelukkig leven. De vrolijke brownie wordt de bewaarder van de familiehaard. Natuurliefhebbers kunnen genieten van een vogelhuisje voor vogels, souvenirs in de vorm van een kleine molen of een waterput, en een houten plantenbak voor bloemen.

Echtgenoten kunnen zelf een nieuw ruim bed kopen. Afhankelijk van de interesses en voorkeuren van de man, kan de vrouw hem een grote houten mok, een rookpijp, een asbak of een schrijfstandaard geven. Als hij graag naar het badhuis gaat, is een kleine houten emmer een geschenk. Als een man dol is op creativiteit, kun je hem een set aanbieden voor verbranding of houtsnijwerk. Om je geliefde altijd gezond te houden, kun je hem een houten rug- of beenmassageapparaat geven.

Binnen vijf jaar huwelijk moet een man de smaak van zijn vrouw goed bestuderen. Als ze graag sieraden draagt, kun je haar een houten kraal, armband, oorbellen of andere sieraden geven. Als je geliefde partner sieraden prefereert, is het beter om iets te geven dat ze echt zal dragen, maar verpak het geschenk in een houten kist of doos.

Als de vrouw bezig is met het kweken van kamerbloemen, zal een kleine boom in een pot een prachtig cadeau voor haar zijn. Bovendien kan een man met trots aankondigen dat hij al een van de drie belangrijkste taken in het leven heeft voltooid - een boom planten.

Aanbevolen: