Trouwen Zonder Toastmaster: Kan Dat?

Trouwen Zonder Toastmaster: Kan Dat?
Trouwen Zonder Toastmaster: Kan Dat?

Video: Trouwen Zonder Toastmaster: Kan Dat?

Video: Trouwen Zonder Toastmaster: Kan Dat?
Video: How to Get Started with Pathways (Toastmasters Tutorial) 2024, April
Anonim

Bijna elk paar droomt van een onvergetelijke bruiloft, een die de pasgetrouwden zich de rest van hun leven zullen herinneren en zich nog vele jaren met warmte en tederheid zullen herinneren. Maar iedereen heeft verschillende smaken, en voor sommigen is alleen het formaat van een enorm luidruchtig feest met een heleboel gasten, wedstrijden en dansen acceptabel, anderen geven de voorkeur aan een rustige familieavond met oprechte felicitaties van de naaste mensen. De bruid en bruidegom, die bij een banket liever geen toastmeester hebben, moeten zeker van tevoren een geschatte planning van het evenement bedenken, zodat geen enkele gast zich beroofd voelt van zijn aandacht en zich niet gaat vervelen.

Trouwen zonder toastmaster: kan dat?
Trouwen zonder toastmaster: kan dat?

Waar te beginnen met de voorbereiding van de bruiloft?

Allereerst moet je nadenken over de muzikale begeleiding van het feest, gasten mogen niet in stilte zitten en het gerinkel van vorken en cimbalen horen. Kies mooie achtergrondmuziek die je leuk vindt, maar houd ook rekening met de voorkeuren van degenen die je uitnodigt. Een goede optie zou zijn om een DJ of een muziekgroep uit te nodigen, want iemand moet de muziek beheren. Daarnaast kun je met deze mensen afspreken dat ze af en toe het woord geven aan de gasten, terwijl de muzikanten even uitrusten.

Met een klein aantal gasten is het passend om ze helemaal aan het begin van de vakantie te ontmoeten, zodat ze zich later meer ontspannen voelen.

Laat je gasten zich niet vervelen

Vraag getuigen of vrienden om je te helpen bij het organiseren van de wedstrijden. Kies iets onschuldigs dat bij je gasten past en maak kleine cadeautjes klaar voor de winnaars. Een ander mini-cadeau-idee is om ze te geven als reactie op felicitaties aan jou. Dergelijke geschenken kunnen niet alleen banale sleutelhangers, zaklampen en soortgelijke kleinigheden zijn, maar ook originele dingen als een magneet met uw foto's, ansichtkaarten, chocolade met goede wensen op een wikkel, bonbonnières met snoepjes die passen bij de kleur van huwelijksdecoraties. Ze zien er esthetisch aantrekkelijk uit en weerspiegelen uw persoonlijkheid.

Terugkerend naar de wedstrijden, onthoud dat als je het verlangen en de gelegenheid hebt, je vrienden kunt overtuigen om om de beurt een van hen te nemen, zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen en een prijs te winnen. Voor een jeugdbedrijf zijn mobiele wedstrijden nodig met een vleugje competitie; voor oudere gasten kun je wedstrijden bedenken waarbij je de tafel niet hoeft te verlaten.

Vergeet dansen niet! Wissel langzame liedjes af met pakkende melodieën, scheid dansmuziek van elk ritme met lichte liedjes die als achtergrond zullen dienen tijdens je maaltijd. De prachtige traditie van de eerste dans van de pasgetrouwden kan de bloem van de avond worden als je je er van tevoren op voorbereidt door de dans op je favoriete liedje op te zetten en te leren.

Probeer van tevoren een gedetailleerd plan op te stellen met eventuele afwijkingen hiervan, zodat niets u van streek kan maken tijdens de viering.

Aanbevolen: