Hoe Te Doen Zonder Een Toastmaster Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Te Doen Zonder Een Toastmaster Op Een Bruiloft
Hoe Te Doen Zonder Een Toastmaster Op Een Bruiloft

Video: Hoe Te Doen Zonder Een Toastmaster Op Een Bruiloft

Video: Hoe Te Doen Zonder Een Toastmaster Op Een Bruiloft
Video: How to deliver an acceptance speech as club president in Toastmasters International. TM Fidel Nunez 2024, April
Anonim

Het huwelijksfeest moet een leven lang worden herinnerd, niet alleen door de bruid en bruidegom, maar ook door alle gasten. Daarom is het belangrijk om vooraf een trouwscript op te stellen zodat de genodigden niet alleen drinken en eten, maar ook plezier hebben.

Je moet vooraf over de bruiloft nadenken
Je moet vooraf over de bruiloft nadenken

Een bruiloft is een kostbare gebeurtenis, vooral als de bruid en bruidegom grote verzoeken hebben. Steeds vaker begonnen ze de host-master, evenals een DJ, uit te nodigen voor dergelijke vieringen. De kosten van de geleverde diensten zijn vrij hoog. Maar aan de andere kant is er een probleem minder voor de echtgenoten, het is niet nodig om te puzzelen hoe de gasten zich niet zouden vervelen tijdens de buffettafel.

Bespaar je gezinsbudget

Om het gezinsbudget te sparen, kunt u de toastmaster helemaal missen. U moet het heft in eigen handen nemen en uw huwelijksfeest organiseren. Hiervoor is het belangrijk om de ervaring van eerdere bruiloften te herinneren, zeker of de bruid of de bruidegom eerder een dergelijk evenement hebben bijgewoond. De toastmaster speelt de rol van een "verkeersleider", hij bepaalt wanneer de gasten felicitaties moeten uitspreken, wanneer ze heerlijke salades gaan eten, wanneer ze dansen en deelnemen aan wedstrijden.

Onder de familieleden kun je waarschijnlijk een sociaal persoon vinden die niet aarzelt om in het openbaar te spreken en ermee instemt om het verloop van de viering enigszins te beheersen. Hij moet het woord geven aan de gasten zodat ze de jongeren feliciteren en huwelijksgeschenken geven. Hiertussen kunt u grappen en grappen over het gezinsleven, anekdotes over schoonmoeder en schoonmoeder invoegen. Je kunt beginnen met drinkwedstrijden: geld inzamelen voor het ongeboren kind in schuifregelaars, het inwisselen van de schoenen van de bruid organiseren, een veiling regelen en als lot een bruidstaart ophangen.

Het is noodzakelijk om de avond zo te organiseren dat gedurende deze tijd de familieleden van de kant van de bruid en bruidegom tijd hebben om elkaar te leren kennen. Velen van hen zien elkaar immers voor het eerst.

Creatief cadeau van vrienden en familie

Vooraf kunnen de vrienden van het bruidspaar gevraagd worden om een creatief nummer voor te bereiden. Het kan een video zijn over het pasgetrouwde stel, een herwerkt lied volgens een bepaald thema, een scène of een parodie op het pasgetrouwde stel. Zo'n geschenk van vrienden zal door alle gasten worden gewaardeerd. Ze kunnen trouwens ook betrokken zijn bij grappige scènes.

Als een van de familieleden perfect zingt of een muziekinstrument bespeelt, dan zou dit een van de nummers van het avondprogramma kunnen zijn. De dans van de jongeren op de klanken van livemuziek is heel ontroerend en romantisch.

Leuke verkleedwedstrijden worden goed ontvangen door de gasten. Zowel het bruidspaar als de gasten kunnen hieraan deelnemen.

Dansen tot je erbij neervalt

Er moet aan worden herinnerd dat gasten niet te veel aan tafel mogen zitten. Omdat luiheid wakker wordt in een persoon wanneer hij te veel eet. Van tijd tot tijd moeten alle gasten worden uitgenodigd op de dansvloer, zodat ze plezier hebben op de ritmes van opruiende muziek. Je kunt snelle dansen vervangen door langzame composities zodat gasten niet meteen moe worden.

Aanbevolen: