Hoe Maak Je Een Trouwzaaldecoratie Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Trouwzaaldecoratie Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Trouwzaaldecoratie Met Je Eigen Handen
Anonim

Je voorbereiden op een bruiloft is een spannend en stressvol proces. Ik wil dat alles op het hoogste niveau is: outfits, ringen, traktaties voor gasten, enz. Maar vergeet niet de decoratie van de hal waar het feest zal plaatsvinden. Het is tenslotte de inrichting van de kamer die de sfeer van de gasten bepaalt.

Hoe maak je een trouwzaaldecoratie met je eigen handen
Hoe maak je een trouwzaaldecoratie met je eigen handen

Waarnaar te zoeken

Bij het zelf inrichten van een kamer is het erg belangrijk om aandacht te besteden aan het interieur van de hal. Als de bruiloft plaatsvindt in een café of restaurant, heeft de inrichting hoogstwaarschijnlijk geen extra decor nodig. Paar leuke posters, gekocht of in eigen huis gemaakt, mooie themaslingers en bloemenvazen zorgen voor een vleugje plezier. Het is beter om sieraden te plaatsen waar de jongeren zullen zitten, en bij de ingang van de hal. Tegelijkertijd moet je ervoor zorgen dat het hele decor in kleur en stijl in harmonie is met de sfeer van een café of restaurant.

Aankleding van de zaal met ballonnen

Een van de veiligste opties bij het inrichten van een trouwlocatie is het gebruik van ballonnen. Ze geven altijd een zekere lichtheid en vrolijkheid aan het feest en dienen tegelijkertijd als uitstekend materiaal voor fantasieën. Ballonnen kunnen worden gebruikt om een prachtige boog te maken of twee hartvormige figuren die achter de rug van de jongen zullen worden geplaatst.

Als ballen worden gekozen als decor van de kamer, vergeet dan hun kleur niet. Vier kleuren worden traditioneel gebruikt om bruiloften te versieren: wit, rood, goud en roze. De vorm van de ballonnen kan willekeurig zijn, maar het is natuurlijk heel symbolisch om harten te kiezen.

Doek decoratie

Het inrichten van een kamer met een doek wordt als heel eenvoudig beschouwd, maar tegelijkertijd elegant en goedkoop. Met behulp van een prachtige draperie is het mogelijk om zelfs de meest gewoon ogende kamer te transformeren. Het wordt aanbevolen om de stof van een delicate kleur te kiezen, licht van structuur. De beste optie is tule, sluier, tule, minder vaak worden zijde en satijn gebruikt. U kunt muren, tafels en zelfs gestoffeerde stoelen draperen. Om alles goed te bewaren en de compositie compleet te maken, worden grote strikken gebruikt, meestal in felle kleuren. Witte en paarse tinten worden bijvoorbeeld zeer harmonieus gecombineerd.

Decoratie met verse bloemen

Deze optie is duurder dan de eerder voorgestelde, maar ziet er erg feestelijk en mooi uit. Je kunt de zaal voor het feest versieren met kleine boeketten verse bloemen, ze op de tafels plaatsen, of je kunt een hele slinger bouwen die de kamer merkbaar zal opfrissen.

Een interessante optie is om een "rozenregen" te creëren. Om dit te doen, moet je bloembladen nemen en ze op een dunne transparante vislijn rijgen. Bevestig vervolgens de resulterende structuur aan het plafond. Het publiek zal het gevoel hebben dat de rozen "zweven". Daarnaast zal de slinger door de luchtstromingen bewegen en een lichte bloemengeur afgeven. Het enige nadeel van een dergelijke decoratie is dat de bloemen snel vervagen, dus het vooraf inrichten van de kamer zal niet werken.

Aanbevolen: