Ideeën Voor Offsite Inchecken

Inhoudsopgave:

Ideeën Voor Offsite Inchecken
Ideeën Voor Offsite Inchecken

Video: Ideeën Voor Offsite Inchecken

Video: Ideeën Voor Offsite Inchecken
Video: Op vakantie? Zelf inchecken gaat makkelijk en snel 2024, April
Anonim

In de afgelopen jaren is off-site trouwregistratie een routineactiviteit geworden. Om gasten echt te verrassen en zelf een onvergetelijke ervaring te beleven, moet je heel hard je best doen en met iets ongewoons komen.

Ideeën voor offsite inchecken
Ideeën voor offsite inchecken

Alleen de lui zijn nu niet op de hoogte van exit-registratie. Bovendien weet bijna iedereen al dat het "nep" is, de pasgetrouwden hebben zich al geregistreerd bij de burgerlijke stand. De klassieke uitgangsregistratie ziet er als volgt uit: een mooie boog, stoelen worden geïnstalleerd, een pad wordt gelegd waarlangs de vader de bruid leidt. De receptioniste (meestal een vrouw) leest de toespraak voor, waarna hij aanbiedt om geloften uit te spreken, ringen op elkaar te zetten en hun handtekeningen te zetten. Maar u kunt iets interessants bedenken om uw registratie anders te maken dan een tiental andere.

Ongewone plaats

Het is niet nodig om de ceremonie te houden waar u het banket plant. U kunt een plek zoeken met prachtige natuur of tegen de achtergrond van een historisch paleis en vervolgens een transfer voor de gasten naar het restaurant regelen.

Ongewone verschijning van de bruid en bruidegom

Als de registratie aan de oever van het meer wordt uitgevoerd, kunnen de bruid en bruidegom per boot varen. Als bij de rivier of baai niet ver van de pier - dan op een jacht of kleine boot. Als het budget het toelaat en er is een helikopterplatform in de buurt, vlieg dan zelfs per helikopter.

Fancy registrar

Als, in plaats van de gebruikelijke vrouw in een elegante jurk, de toespraak wordt voorgelezen door een kunstenaar verkleed als een personage of een ster, dan zullen de gasten dit zeker nog lang onthouden. Dit ziet er vooral goed uit op gestileerde bruiloften. De toespraak zelf kan ook niet-standaard zijn, omdat elk paar enkele interessante of grappige verhalen heeft die ze willen delen.

Verlaat de registratie aan het einde, niet aan het begin van het banket

Verras uw gasten - zeg niet dat er een off-site registratie is gepland, want de viering begint met een gewoon banket. Vraag de gastheer tegen het einde van het evenement om aan te kondigen dat de gasten naar buiten zullen gaan, waar alles tegen die tijd zal worden versierd. Omdat de ceremonie 's avonds wordt gehouden, zal het bijzonder romantisch zijn.

Alles wordt dus alleen beperkt door uw verbeeldingskracht en de mogelijkheden van de site. Volg geen stereotypen, bedenk je eigen huwelijksscenario.

Aanbevolen: